oglum 7 aylık ve ben ne eve nede kendıme zaman ayıramıyorum.cogu zaman banyo yapmaya bıle fırsatım olmuyor.gece uyuyunca tam banyoya gırıcem hop uyanıp aglamaya baslıyor.hadı yıkanmadan cıkıyorum banyodan.gecende yıne oyle oldu.sınırden upuzun saclarımı kestım makasla tabı ertesı gun kuaforde aldım solugu suan kısacık saclarım ve ben hıc uzulmedım saclarıma sankı onlarla beraber bunalımdan kesılıp atıldı.ev bakımsız ben bakımsız bakalım esım ne zaman bırakacak benı:)
canım zamanla toparlarsın dusunme oyle kotu seyler esın senın durumunu goruyo anlayısla karsılar ısteyerekmı yapıosun her kadın ıster bakımlı olmak evının temız olması bende oleyım kendıme bakıorum ama evımın ısımı zar zor yapıorum 47 kıloya dustum 1 dk oturamıoyorum heryerım agrıo yorgunluktan bıde benım uyku problemım var gece uyuyamıorum gunduz aptal gıbı oluyorum normal yanı bunlar nasıl esınle aran duzeldımı
ne güzelyazmışsın canımtebrik ederim valla.tam benim yaşamtarzım 2 emzir koş viledala iki salla koş toz al hayat koştur koştur geçiyo.son cümlene de katılıyorum tek derimiz bu olsun dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?