• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendinize hangi arada zaman ayırıyorsunuz?

arzuco

Biri Beni Durdursun Canım
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
2.307
15
358
İstanbul
arkadaşlar dışarı çıkarken nasıl hazırlanıyosunuz eskiden uyurken işimide yapardım makyajımıda.. büyüdükçe uykuları da azalıyor sürekli beni yanında istiyor şimdi nerdeyse saçımı taramaya fırsatım yok. bir de benim kızım giyinmeyi pek sevmiyor sürekli vızıltı halinde olduğu için bende üstümü zor değiştirip dışarı çıkıyoruz.

saçlarımda çok uzadı ve iyice bakımsız bi hal aldı. kestireyim diye düşünüyorum ama kızım saçımı çekmeye bayıldığı için saçlarım hep topluyorum. kısa saçı daha çok mu çeker :sm_cool:

günlük ev işlerini bile akşam eşim bebişle oynarken yapmaya çalışıyorum.

siz kendinize ayıracak zamanı nasıl yaratıyorsunuz.

bizimkindende pek rahat yok bana.ama benimki önceden daha kötüydü,gündüz nerdeyse hiç uyumazdı.uykusu eskiye göre biraz daha iyi.şimdi dışarı çıkarıyorum,etrafı izlemeyi falan çok seviyor,meraklı.kızkardeşim evde benimle iş yapacağım zaman ona bırakıyom,birde devamlı oyun istiyor.
özellikle haftasonu evde durmamaya gayret ediyorum.bazen insan değişiklik istiyor.eşimle dışarı çıkıyoruz,hem bebiş dışarıya alışıyor,hem ben biraz hava alıyorum.birde moralimi yüksek tutmak,eski halimden bir değişiklik olmadığını kendime kanıtlamak istercesine amma süsleniyorum.hatta kendime eskisindende iyi baktığımı söyleyebilirim.yoksa kafayı yiyeceğim.bu beni deşarj ediyor.kendime güvenim geliyor.iyi oluyor valla.ben dışarı için süslenirken eşim bebişle ilgileniyor.haftasonu kesinlikle ev işi yapmamaya çalışıyorum,haftaarası herşeyi halletmeye çalışıyorum.

gündüz uyuduğu zamanlarda ev işi ve yemekle uğraşıyorum.sabah uyandığında sesi çıkmaz oğlumun.saatlerce oyuncağıyla oynar.ozamanlarda kahvaltımı yapıp ortalığı toparladıktan sonra saçlarımla ve kendimle uğraşıyorum.ben zaten saçlarımı gnellikle örerim veya dağınık topuz yaparım.kestirme çünkü ozaman toplayamazsın ve saçlarını yolabilir bebeğin.

benim saçlar çok dökülüyor diye kısacık kestirmiştim şimdi yine dökülüyor ve toplamadığım için oğlum yapışınca elinde 1 tomar saç oluyor ayıkla ayıklayabilirsen ama şimdilerde az da olsa topluyorum arkadan kıl kuyruk gibi napıym yoluyo

ben babasına ya da evde kayınvalidem-annem falan varsa onlara bırakıp
kuaföre gidip istediğimi yapıyorum
haftada 1 mutlaka kuaföre gidiyorum
gidemediğimde bebiş uyurken kendi saç şekillendirimle yapıyorum
hafta içi zaten işe giderken makyaj yaptıgım için haftasonu dışarı çıkarken pek yapmıyorum
aslında saçla-tırnakla-epilasyonla falan ugraşacak çok vaktim oluyor
o kadar huysuz değil bizim meleğimiz

kendime de evede hiç zaman ayıramıyorum...bebegim 3ay 12 gunluk...haftayada işe baslayacağım...banyo bile yapamıyorum çogu zaman...eşim eve gelince akşam herseyi halletmeye çalışıyorum...

oglum 7 aylık ve ben ne eve nede kendıme zaman ayıramıyorum.cogu zaman banyo yapmaya bıle fırsatım olmuyor.gece uyuyunca tam banyoya gırıcem hop uyanıp aglamaya baslıyor.hadı yıkanmadan cıkıyorum banyodan.gecende yıne oyle oldu.sınırden upuzun saclarımı kestım makasla tabı ertesı gun kuaforde aldım solugu suan kısacık saclarım ve ben hıc uzulmedım saclarıma sankı onlarla beraber bunalımdan kesılıp atıldı.ev bakımsız ben bakımsız bakalım esım ne zaman bırakacak benı:)

şimdilik sorun yok, sabah uyuyunca ev işini hallediyorum, varsa çamaşır ütü, kendimede bakıyorum eğlencesine, izinliyim evdeyim zaten, akşama doğru tekrar uyuyuncada yemek işine bakıyorum bide duşa giriyorum, inanın o duş bana tatil gibi geliyo, yapmazsam mutsuzum o gün, kendim için yaptığım tek şey o belkide ondandır, uyuturken çok vaktim gidiyordu salla salla, ona çare buldum bağladım beşiğe ipi, tek elimle sallarken diğeriyle tuttuğum kitabı okuyorum o kadar geç uyuyo ki sayesinde günde en az 300 sayfa bitiveriyo, bide haftada bir ev temizliyorum şöyle dip köşe, zor tabi iki emzir koş vileda yap, iki salla toz al filan, öle işte, benimde sorunum tezimi yazmam lazım ama ona ne enerji nede vakit kalıyo malesef, araştırma yapmalıyım evden çıkamıyorum burda kimsem yok annem olsa keşke, aman yinede çok mutluyum be kızlar eminim sizde öylesinizdir, derdimiz bu olsun napalım

ne güzelyazmışsın canımtebrik ederim valla.tam benim yaşamtarzım 2 emzir koş viledala iki salla koş toz al hayat koştur koştur geçiyo.son cümlene de katılıyorum tek derimiz bu olsun dimi ama

benim dunya iyisi bir esim var haftada bir gun ona birakip kiz arkadaslarimla disari cikiyorum alisveris yapip kahve iciyoruz bazen o birgunu havuza giderek degerlendiriyorum haftada bir ptesileri yardimci geliyor dip kose isleri o yapiyor bazen utuleride yapip gidiyor esimzaten hergun 3e kadar evde haftanin birgunude tamamen evde o evdeyken dusumu sacimi hallediyorum makyaj sadece disari cikarken yaptigim icin evde gerek kalmiyor evde cok dagilmadigi icin simdilik rahatim

oglum 7 aylık ve ben ne eve nede kendıme zaman ayıramıyorum.cogu zaman banyo yapmaya bıle fırsatım olmuyor.gece uyuyunca tam banyoya gırıcem hop uyanıp aglamaya baslıyor.hadı yıkanmadan cıkıyorum banyodan.gecende yıne oyle oldu.sınırden upuzun saclarımı kestım makasla tabı ertesı gun kuaforde aldım solugu suan kısacık saclarım ve ben hıc uzulmedım saclarıma sankı onlarla beraber bunalımdan kesılıp atıldı.ev bakımsız ben bakımsız bakalım esım ne zaman bırakacak benı:)

canım zamanla toparlarsın dusunme oyle kotu seyler esın senın durumunu goruyo anlayısla karsılar ısteyerekmı yapıosun her kadın ıster bakımlı olmak evının temız olması bende oleyım kendıme bakıorum ama evımın ısımı zar zor yapıorum 47 kıloya dustum 1 dk oturamıoyorum heryerım agrıo yorgunluktan bıde benım uyku problemım var gece uyuyamıorum gunduz aptal gıbı oluyorum normal yanı bunlar nasıl esınle aran duzeldımı

canım zamanla toparlarsın dusunme oyle kotu seyler esın senın durumunu goruyo anlayısla karsılar ısteyerekmı yapıosun her kadın ıster bakımlı olmak evının temız olması bende oleyım kendıme bakıorum ama evımın ısımı zar zor yapıorum 47 kıloya dustum 1 dk oturamıoyorum heryerım agrıo yorgunluktan bıde benım uyku problemım var gece uyuyamıorum gunduz aptal gıbı oluyorum normal yanı bunlar nasıl esınle aran duzeldımı

duzeldı canım cok sukur.allahtan alttan alan ve anlayıslı davranan bır esım var.yoksa sımdıye kadar coktan ayrılmıstık

ne güzelyazmışsın canımtebrik ederim valla.tam benim yaşamtarzım 2 emzir koş viledala iki salla koş toz al hayat koştur koştur geçiyo.son cümlene de katılıyorum tek derimiz bu olsun dimi ama

canım dert değil bu şikayetçi yada bunalımda olduğum yok aman yanlış anlaşılmasın ben halimden çok memnunum allaha şükürler olsun bebeklerimiz sağlıklılar ve normal olarak ilgi bekliyorlar sadece bebeğe tek başına bakan annelerin durumu nedir diye merak etmiştim :sm_cool:
geçen aya kadar sakindi herşeye yetişebiliyordum ne olduysa 7. aya girdiğinden beri sürekli kucak istiyor. ben bebeğimi kimseye bırakamadığım için kuaförede beraber gidicez bakalım nasıl olcak inşallah sıkılıp ağlamaz orda başkasının kucağına da vermem offf şimdiden sıkıntısı bastı en iyisi değişiklik niyetine bi tutam kahkül keseyim oturayım evimde sırnaşık şey

ben heryere oğlumla gidiyorum.kuafördeyken de ordaki kızlar ilgileniyorlar.ben de rahat rahat işimi hallediyorum.makyaj yapmayı sevmediğim için(eşimde istemiyor zaten) sorun yok.tek makyajım ruj.eskiden tırnaklarımı uzatırdım şimdi onuda yapamıyorum.oğlumun canı acır tutarken diye.cilt bakımımı da evde yapıyorum.işte böyle.kendi çapımda bakımlı olmaya çalışıyorum.herşeye vakit var da spor olayına vakit bulamıyorum doğrusu.şişko kalcam valla.

Back