Arkadaşlar merhaba,
Derdimi burada paylaştıktan sonra ve diğer insanların sıkıntılarını gördükten sonra düşündüm de biz insanlar birini bir yere yerleştiriyoruz, bizi sevdiğine inanıp resmen bazen ondan başka hayat yok gibi davraıyor ne yapsa affediyor sürekli şans eğiliminde oluyoruz.. Birini tam tanımak mümkün değil ama tutturabilen olursa şansı yaver gidiyor. Yok karşıdaki öküzün teki olursa bak ordaki şiddete hakarete...
Son zamanlarda olsun diye çok uğraştığım mücadele verdiğim uğruna geri gelmeyecek şeyler kaybettiğim insanı ellerimde söküp attım hayatımdan, ve size buradan bakınca diyorum ki kimseyi çok yüceltim kendinizi küçümsemeyim, insan isterse her şeyi başarır. Evlilik mi olmazsa olmasın hepimiz çift olmak zorunda değiliz yalnızlık allah'a mahsus tamam ama zarar veren şeyleri sürdürmek zorunda değiliz.. Şiddete hakarete bahaneler bulup kendimizi rahatlatma yolları aramak zorunda değiliz. Birisi mücadele etmiyorsa bizi sevmiyordur, dadanmayın. İstese yapardı her şeyi..
Aldatılmışsanız, ilgisizse, aramıyorsa sormuyorsa, yok ordan burdan baskı görüyorsanız canınıza yazık bi karar verin ve arkasında durun, tabiki bilerle paylaşın ama kimse sizin gibi bakamaz olaya..
Karar mekanizması sizsiziniz kimisi aldatılsanda dur yuva kurmak zor der kimisi bırak der, mesele sizin ne istediğiniz.