- 6 Haziran 2021
- 83
- 23
- 3
- 24
- Konu Sahibi alaralalala
-
her şeye psikolojisi bozuk demeyin boyle bir suru kadin taniyorum erkeklerin manipulatifligi diyelimAşk degil psikolojisi bozuk kuzeninizin.
efendim ne dedin sacide?Güzel kız, mal.. pardon angut adam hikayesi. Serin hikaye. Trolün de kalitelisi lazım.
hmm evet bunu düşünmüştümKadın boşanmak istese bu sefer adam yan çizer. Adamın derdi boşanmak değil, kadını beklentisiz hale getirmek.
Arkadaşınızın da düşünmesi lazım. Yemesin bu blöfleri.hmm evet bunu düşünmüştüm
her şeye psikolojisi bozuk demeyin boyle bir suru kadin taniyorum erkeklerin manipulatifligi diyeliminsani kendinden sogutuyolar
aile yemegiydi ondan yaptim yoksa ben oyle biri degilimSahiden bu mağara adamı için kalkıp patates püresi mi yaptınız? Böyle bir durumda önündeki yemekleri alır zıkkım ye derdim
Eee... Aile yemeği de olabilir, aileniz neden böyle bir anguta hizmet etmenizi normal karşılıyor?aile yemegiydi ondan yaptim yoksa ben oyle biri degilim
aile yemegiydi ondan yaptim yoksa ben oyle biri degilim
Eşimin buna benzer angut arkadaşına karısına emir yağdırdığı için kendi evinde dahi laf sokmuşluğum var, cesaret buyurup bana kendi evimde emir yağdıracak bi de ha? Isırırım.Siz de kendinize yapmayın
Sofra hazırken kalk bunu yap diyen angutun isteğini yapmayın
Asla yapmazdım o püreyi
Ne bulduysa onu yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?