KENDİNİ MOTİVE ETME GÜNLÜĞÜ

Güne başlarken en çok hangisini kullanırsınız.

• Günaydın güzel ailem...

OY: 0 0,0%
  • Bugünde sabah oldu çok şükür.

• Kendimi çok seviyorum, bugünde güzelim be..

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .

Defne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
27
28
32
:KK24: Öncelikle hoşgeldiniz Arkadaşlar.
Son zamanlara bakacak olursak dünya hali pek iyi değil insanlar geçimsiz ve en önemlisi mutlu değil. Mutsuz bir insan herşeyi yapabilecek hale gelebilir. Bu yüzden önce kendimizi mutlu etmeyi öğrenelim. İnsan sadece parayla yada bir nesne üzerine mi mutlu oluyor ki... Oluyor sa da bence bunlar geçici mutluluklardır inan bana!
Biz kalıcı mutluluk istiyoruz diyenlerdenseniz
o zaman doğru yerdesiniz. Çünkü insanın kendini motive etmesi kendine yaptığı en iyi iyilik ve mutluluk kaynağıdır.
SEN MUTLU OLMAYI HAK EDİYORSUN ... BİZ MUTLU OLMAYI HAK EDİYORUZ...
Biz mutlu olursak çevremizdekiler de bundan güzel bir şekilde etkilenir emin ol.
Evet ! Şimdi gelelim bu konunun amacına
Kendini motive etme yeridir...
Her gün seni mutlu edecek sözler okursun.
Dinlendirici bir meditasyon olarak da sayabiliriz.
Seni hangi sözler, kelimeler,müzik ,danslar ,egzersizler mutlu hissettiriyorsa onu yakalamaya çalışacağız.
İçindekilerini başkalarına anlatmak da bir nevi metidasyon sayılabilir,çünkü içindekileri dökmek insana iyi gelen bir davranış biçimidir.Dilediğin gibi içini dök rahatla....
UNUTMAYIN Kİ SİZ HAYATTAKİ EN DEĞERLİ KİŞİSİNİZ ....

:KK52::KK52::super:

Bazen bir güzel söz içinizde bir kıpırtıya sebep olur… İlham verir… Bir söz sizi harekete geçirir… Bazen anlamlı bir söz umut olur… Bir söz sizi mutlu eder…
Hayatımız iniş ve çıkışlarla dolu. Umutsuzluğa kapıldığımız, mutsuz olduğumuz zamanlar olabiliyor. İşte böyle durumlarda bize umut olacak, ilham veren, harekete geçirecek umut sözleri imdadımıza yetişebilir. Aşağıda hayata bilgelerin penceresinden bakmanızı sağlayacak etkileyici sözler bulacaksınız. Sizin için derlediğim bu sabah ile ilgili güzel sözler, sevdiklerinizle ve değer verdiklerinizle de paylaşmaya değer. Size ve sevdiklerinize umut olacak bu güzel ve anlamlı sözler her sabahın yeni bir şans ve fırsat olduğunu hatırlamanıza yarayacak.

İşte yepyeni bir güne merhaba demenizi sağlayacak güzel sözler …

1. En uzun, en çaresiz geceni düşün. Sabah olmadı mı?

2. Her sabah sana boş bir tuval verilir. Bugün tuvale ne çizeceksin?

3.Yataktan kalkma şekliniz bugünün temelini atacaktır. Öyleyse bir gülümseme ile uyanın ve yatağınızdan sıçrayarak çıkın… Bunu hak ediyorsunuz…

4. Her gün ayna ya bak ve Gülümse kendine. Bunu her gün yap iyi gelecek inan.

5. Gece yatmadan önce hayallerini düşün, kalktığında onları gerçekleştirecekmis gibi başla güne..

6. Her sabah ALLAH'A şükret . yine bir sabaha gözlerini açtığın için.

7.Her sabah şu düşünceyle uyanın: harika bir şey gerçekleşmek üzere…

8.Hayat tıpkı bir ayna gibidir: Sen ona gülümsersen o da sana gülümser.

9.Neyin ters gidebileceğini düşünmeyi bırak. Neyin iyi gidebileceğini düşün.

10.Bugün mutlu olmak istiyorsanız ;
Ya hep gördüğünüz halde tanışmadığınız biriyle tanışın,
Ya hep yanlarından geçip gittiğiniz çocuklardan birinin adını öğrenin,
Ya hiç selam vermediğiniz birine selam verin,
Ya hep sadece selam verdiğiniz birine hal hatır sorun,
Ya da hep halini hatırını sorduğunuz biriyle gerçekten ilgilenin…

11.Allah sizinle beraberse, her şey mümkündür.

12.Herkesin ders alacağı iniş ve çıkışları vardır. Ama her sabaha iyi bir kafayla başlarım ve kendime “bugün güzel olacak” derim.

13.
Hayat güzeldir. Geçen bir gün, bir saat, bir dakika geri gelmez.

14.Her sabah güzeldir. Çünkü her sabah bir başlangıçtır.

15.Hayat Allah’ın bir hediyesidir. Her gün uyan ve bunun farkında ol !

11. Allah sizinle beraberse, her şey mümkündür.

Harika bi konu. :) beni hayata bağlayan en güzel söz bu. Nefes aldığımız sürece her yeni güne gözlerimizi açtığımız sürece inanıyorum ki her şey bir gün yoluna girecek. İnanıyorum ki güneş bir gün benim için doğacak. Biz baki değiliz ki dertler baki olsun.

YOLUMUZA IŞIK TUTANLARI KAYBETMEYELİM...
BAZEN BİZİM İYİLİĞİMİZİ İSTİYEN ,BİZE DOĞRU YOLU GÖSTEREN KİŞİLER OLABİLİR...
FAKAT ;İNSAN HAYATINDAKİ KİŞİLERE DEĞER VERMEDİĞİNDEN O KİŞİLERİ GÖREMEYE BİLİYOR...
O KİŞİLER ;BAZEN AİLEMİZ ,BAZEN DOSTLARIMIZ VE BAZEN DE YENİ TANIDIKLARIMIZDIR...
ÖNEMLİ OLAN HAYATINIZDAKİ TÜM İNSANLARA ÖN YARGIYLA BAKMAMANIZ...
ÖNCE DİNLEYİN SONRA KENDİ İÇİNİZDE ÖLÇÜN BİLÇİN TERAZİYE KOYUN MANTINIZA NE UYUYORSA ONA KARAR VERİN...
DÜŞÜNÜN KARŞIMDAKİ BANA NE DİYOR İYİLİĞİMİ Mİ İSTİYOR KÖTÜLÜĞÜMÜ MÜ DİYE...EMPATİ KURUN BİR BAKİM...
İSTE ; O ZAMAN GÖZÜNÜZDE KİM AK KİM KARA BELLİ OLACAKTIR...
ÇEVRENİZDEKİ İNSANLARI İYİ TANIYIN,GÖZLEMLEYİN...
DİNLEYİN, EMPATİ KURUN,ÖN YARGIYA DÜŞMEYİN...
SİZİN İÇİN KİM DAHA İYİYSE ONLARI DİNLEYİN,ONLARA KULAK VERİN...
RUHUNUZA , HAYATINIZA IŞIK SAÇAN İNSANLARI KAYBETMEYİN...
ONLAR SİZİN BAZEN İYİLİK MELEĞİNİZ OLABİLİR...
DİKKAT EDİN...:KK55::KK36:

X