Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayni hatalari bende yapiyorum.Bunun sebebi tek taraflı olarak sizden kaynaklanmıyor aslında. İnsanlardaki kibir ve kendilerinden başkasına itaat etmeme duygusu; aynı zamanda sizin de insanları göğe çıkarmanızdan kaynaklanıyor.
Ben de yapıyordum, aştım sanırım artık. İnsanlar birer birer aslında o kadar da önemli olmadıklarını gösterdiler sağ olsunlar.ayni hatalari bende yapiyorum.
psikolojik destekle içini dökebilirsin ve döktüşün kişi de uzman bilgileriyle yardımcı olurBen uzun yıllardır bu durumu çekiyorum. Dışarıya belli etmemeye çalişiyorum ama içimde hep bu his var.
Kaç yaşıma geldim kurtulamadım.
İnsanlarla beraber olmaktan keyif alamıyorum.
İnsanlarla her görüşmem aşagılık duygularımı yaşamama neden oluyor. O gece rüyalarıma bu hisler daha abartılı sekilde giriyor. Rüyalarımda da mutsuz oluyorum.
Her zaman içerimde bir donukluk var. Boş boş durmak, hiçbirşey yapmamak istiyorum. Ama hayat boşluk kabul etmiyor.
Çocuğum var sırf onun için dışariya iyi görünmeye çalışıyorum.
Dönem dönem antidepresanlar da kullandım. Hicbir faydasını görmedim.
Sizden de biraz akıl almak isterim.
Ben özgüven eksikliğinden değilde bazen etrafınızdaki insanların kendini üstün görmesinden kibirle öyle etki yarattığını düşünüyorum.bazen bu asagilik duygusundan dolayi icimde cok buyuk bir ofke var ciglik atiyorum evde kendi kendime. bagira bagira agliyorum.
bazen esimi cok kiriyorum. onu asagiliyorum sonra cok uzuluyorum. cok pisman oluyorum. icimde bir pomba var sanki. benim oturdugum ev kendi annemin evi. esime s.... git dedim. aslinda adam cok sabirli bana karsi. seni en iyi ben anlarim yaniBen uzun yıllardır bu durumu çekiyorum. Dışarıya belli etmemeye çalişiyorum ama içimde hep bu his var.
Kaç yaşıma geldim kurtulamadım.
İnsanlarla beraber olmaktan keyif alamıyorum.
İnsanlarla her görüşmem aşagılık duygularımı yaşamama neden oluyor. O gece rüyalarıma bu hisler daha abartılı sekilde giriyor. Rüyalarımda da mutsuz oluyorum.
Her zaman içerimde bir donukluk var. Boş boş durmak, hiçbirşey yapmamak istiyorum. Ama hayat boşluk kabul etmiyor.
Çocuğum var sırf onun için dışariya iyi görünmeye çalışıyorum.
Dönem dönem antidepresanlar da kullandım. Hicbir faydasını görmedim.
Sizden de biraz akıl almak isterim.
Bende esime karsi cok rahatim ama disarda oyle olamiyorum bir turlu kasiliyorum resmen.sanki ne varsa onlarda insan bende iste bosvermek istiyorum artim ve onumr hep bir engel biri cikiyo yine ben altust oluyorum.bu aralar icimden kendimi telkin ederek ve neden boyle davrandigimi o insa lara karsi niye kendimi savunmadigimi icimden kendime anlatip duruyorum sanki biraz iyi geliyo gibi...bazen esimi cok kiriyorum. onu asagiliyorum sonra cok uzuluyorum. cok pisman oluyorum. icimde bir pomba var sanki. benim oturdugum ev kendi annemin evi. esime s.... git dedim. aslinda adam cok sabirli bana karsi. seni en iyi ben anlarim yani
Bunun sebebi tek taraflı olarak sizden kaynaklanmıyor aslında. İnsanlardaki kibir ve kendilerinden başkasına itaat etmeme duygusu; aynı zamanda sizin de insanları göğe çıkarmanızdan kaynaklanıyor.
Aslında onlara karşı salağa yatmak en doğrusu. Haklı olduklarını hissettirip aslında ne olduklarının farkında olmak bir süre sonra eğlenceli bir durum haline geliyor. Sen onlara haklı olduklarını hissettirdikçe onların egosu daha çok şişiyor. Ama eninde sonunda patlıyor. Çünkü böyle insanlara kendilerine zıt düşecek bir fikir söylediğinde imkanı yok susmazlar. O yüzden hesaba almamak saf ayağına yatmak bence en doğrusu. Ben öyle yapıyorum yani :)Çok güzel tespit. Zaten ozguven konusunda problem yasayan bir insan bir de boyle kibirli egosu yuksek kisilerle iletisim halinde olmak zorunda kalinca isler daha da arap sacina dönüyor.
Boyle küçük dağları ben yarattim edasindaki kisilerle nasil mucadele etmek gerekir??
Aslında onlara karşı salağa yatmak en doğrusu. Haklı olduklarını hissettirip aslında ne olduklarının farkında olmak bir süre sonra eğlenceli bir durum haline geliyor. Sen onlara haklı olduklarını hissettirdikçe onların egosu daha çok şişiyor. Ama eninde sonunda patlıyor. Çünkü böyle insanlara kendilerine zıt düşecek bir fikir söylediğinde imkanı yok susmazlar. O yüzden hesaba almamak saf ayağına yatmak bence en doğrusu. Ben öyle yapıyorum yani :)