Gebeliğe Hazırlık kendini hamile sanıp sonuca yıkılanlar :/

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1.5 senedir bekliyorim canim tabi benden daha kötüleri de vardir ama rabbim kimsenin elini bos birakmasin. ya cok kaptirdim kendimi daha bisey olmadan ki ne zaman olacagida belli degil planlar yapmaya basladimm
Yok yok hiç stres etme senin de olur. Kafandan at beklemediğin anda olsun. Bu arada benim bi kızım var 11 aylık. Şuanda da gebelik var mı yok mu bilmiyorum bekliyorum oyle

Bilmiyorum da olmadıkça daha bi hevesleniyorum sanki birde tüm arkadaşlarım hamile onları gördükçe içim buruluyor bende mi bişey var diye

Bu durumu yaşayan o kadar çok kişiyiz ki... biz de 3 aydır istiyoruz her adetime yakın o kadar umutlanıyorum ki eşime nasıl söyleyeceğimin hayallerini kuruyorum ama sonuç... çok üzülüyorum bu ay soğan kürüne başladım inşallah faydası olur gerçi bi problem yok ikimiz de ama umarım herkese rabbim nasip eder bu duygyuyu tatmayı

Amin İnşallah faydası olur soğan kürünü bende düşünüyorum

Ikı aydornbende yasıyorum tum belırtılerı sanırom psıkolojık bu ucuncu ayım daha 14.gunum bakalım neler olcak

Yazını okuduğumda seninle aynı durumdaydım pko ve adet gecikmesi negatif değerler ve bende bişey çıkarsa bu yazıya cevap vericem diye içimden geçirmiştim adet gecikmemin 6.günü beta hcg 0,12 idi 8.gün dün 13,75 olmuş umarım sende güzel sonuçlarla karşılaşmışsındır canım ovulasyon testim adete 4 gün kala pozitif çıkmıştı geç yumurtlama geç döllenme olmuş Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Ne güzel canım bende hamileyim :) 5 haftalık bebeğim dün öğrendim

merhaba daha sizin çok erken 3 ay çok kısa bi süre lütfen doktora gidin bi sıkıntı var mı diye ama soğan kürü bilmem ne uygulamayın ben doktora gitmeden incir kürü yapmaya karar verdim bir kez kullandım sonra doktora gittim süt hormonu yüksek çıktı incir de bunu yükselten şeymiş bilinçsiz bişeyler denemeyin daha kötü olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…