- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
Yok yok hiç stres etme senin de olur. Kafandan at beklemediğin anda olsun. Bu arada benim bi kızım var 11 aylık. Şuanda da gebelik var mı yok mu bilmiyorum bekliyorum oyle1.5 senedir bekliyorim canim tabi benden daha kötüleri de vardir ama rabbim kimsenin elini bos birakmasin. ya cok kaptirdim kendimi daha bisey olmadan ki ne zaman olacagida belli degil planlar yapmaya basladimm
Bilmiyorum da olmadıkça daha bi hevesleniyorum sanki birde tüm arkadaşlarım hamile onları gördükçe içim buruluyor bende mi bişey var diyeKızlar daha çok gençsiniz ve daha yeni başlamışsınız sayılır yani umudumuzu kaybetmeyin sakin ve tavsiyem bebek diye girmeyin bu ise. Yani birlikteliğin tadini çıkarın kafanızdan atin bakın herşey daha güzel olucak. Haberlerinizi bekliyorum..
kist var mi sende de belki o yuzdendir ya da tamamen strestende olmuyo olabilrisin cnmEvet 5 gün geçti bakalım hafta sonuna kadar olmazsam doktora gideceğim tam adetim düzene girdi derken yine düzensizlik başlıyor sanırım
Sizde benim gördüğüm sadece stres var :))Bilmiyorum da olmadıkça daha bi hevesleniyorum sanki birde tüm arkadaşlarım hamile onları gördükçe içim buruluyor bende mi bişey var diye
ayy naisll strss hemdee amaa dusunmedende yapamiyorum kiii aklimin bi ucundaa heppYok yok hiç stres etme senin de olur. Kafandan at beklemediğin anda olsun. Bu arada benim bi kızım var 11 aylık. Şuanda da gebelik var mı yok mu bilmiyorum bekliyorum oyle
Bilmiyorum ki olabilir strestir büyük ihtimal birde adet olmayım diye çok dua etmiştimkist var mi sende de belki o yuzdendir ya da tamamen strestende olmuyo olabilrisin cnm
Evet olabilir ama hiç aklımdan çıkmıyor kiSizde benim gördüğüm sadece stres var :))
stres o zaman stres ama ben test yapinca negatifi gorunce hemen o gününe adet oluyodumm sen halaa olmamissin bi daha ki aya insallahh olcaksinnn ve bizede haber verceksin cnmmBilmiyorum ki olabilir strestir büyük ihtimal birde adet olmayım diye çok dua etmiştim
İnşallah bakalım bekliyorum :)stres o zaman stres ama ben test yapinca negatifi gorunce hemen o gününe adet oluyodumm sen halaa olmamissin bi daha ki aya insallahh olcaksinnn ve bizede haber verceksin cnmm
Amin İnşallah faydası olur soğan kürünü bende düşünüyorumBu durumu yaşayan o kadar çok kişiyiz ki... biz de 3 aydır istiyoruz her adetime yakın o kadar umutlanıyorum ki eşime nasıl söyleyeceğimin hayallerini kuruyorum ama sonuç... çok üzülüyorum bu ay soğan kürüne başladım inşallah faydası olur gerçi bi problem yok ikimiz de ama umarım herkese rabbim nasip eder bu duygyuyu tatmayı
Yazını okuduğumda seninle aynı durumdaydım pko ve adet gecikmesi negatif değerler ve bende bişey çıkarsa bu yazıya cevap vericem diye içimden geçirmiştim adet gecikmemin 6.günü beta hcg 0,12 idi 8.gün dün 13,75 olmuş umarım sende güzel sonuçlarla karşılaşmışsındır canım ovulasyon testim adete 4 gün kala pozitif çıkmıştı geç yumurtlama geç döllenme olmuş Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahMerhabalar.. adetime 5 gün kala beta hcg baktırdım ve sonuç <0.100 çıktıbugün tam 5. Günü gecikmenin hala adet olmadım ve göğüslerim ağrıyor sabahları midem bulanıyor ara ara kramp giriyor 3 haftadır adet olcam sanıyorum olmadım belirtiler de geçmedi sizce psikolojik mi bu durumu yaşayan var mı
Ne güzel canım bende hamileyim :) 5 haftalık bebeğim dün öğrendimYazını okuduğumda seninle aynı durumdaydım pko ve adet gecikmesi negatif değerler ve bende bişey çıkarsa bu yazıya cevap vericem diye içimden geçirmiştim adet gecikmemin 6.günü beta hcg 0,12 idi 8.gün dün 13,75 olmuş umarım sende güzel sonuçlarla karşılaşmışsındır canım ovulasyon testim adete 4 gün kala pozitif çıkmıştı geç yumurtlama geç döllenme olmuş Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Ya çok sevindim ne güzel aynı zamanda aynı şeyleri yaşayıp aynı günde öğrenmişiz hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhatli senin değerin kaç çıktıNe güzel canım bende hamileyim :) 5 haftalık bebeğim dün öğrendim
Teşekkür ederim 1022 çıktı seninYa çok sevindim ne güzel aynı zamanda aynı şeyleri yaşayıp aynı günde öğrenmişiz hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhatli senin değerin kaç çıktı
Benim 13,75 canım adete 4 gün kala yumurtlama olmuştu gecikmemin 6. Gününde 0,12 çıkmıştı 8. Günde pozitifi gördüm geç döllenme yarın tekrar değere bakılacak inşallah artış göstermiş olurTeşekkür ederim 1022 çıktı senin
İnşallah canım yükselir değerinBenim 13,75 canım adete 4 gün kala yumurtlama olmuştu gecikmemin 6. Gününde 0,12 çıkmıştı 8. Günde pozitifi gördüm geç döllenme yarın tekrar değere bakılacak inşallah artış göstermiş olur
Bu durumu yaşayan o kadar çok kişiyiz ki... biz de 3 aydır istiyoruz her adetime yakın o kadar umutlanıyorum ki eşime nasıl söyleyeceğimin hayallerini kuruyorum ama sonuç... çok üzülüyorum bu ay soğan kürüne başladım inşallah faydası olur gerçi bi problem yok ikimiz de ama umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?