Psikolojik nasıl oluyor bende onu anlamıyorum boşa umutlanıyoruz sonrası hayal kırıklığıahhh ahhh kac kere yasadim bu durumu tamamen psikolojikmis benimde halada bi umut bekliyorum gene benimde hep sanki basim donuyo gibi istahim artmis gibi goguslerimde sertlesmis gibiydi ama hep negatif hep negatig
İnşallah olur canım benim de ilk olacakben dünde igne vuruldum canim catlatma ignesi insallah bu ay artik bekledigimiz bebislerimiz olur yaa sizin ilk mi olacak benim ilk olursa rabbim aratmasin insallah
ne zamandan beri istiyorsunuz siz canim bizim 1.5 sene olduİnşallah olur canım benim de ilk olacak
5 aydır istiyoruz bizde ama korkuyorum polikistik overim bide ben sanırım tedavi görmem gerekecek rabbim bilirne zamandan beri istiyorsunuz siz canim bizim 1.5 sene oldu
bende polikistik overim klomen kullandim iki ay sonra dr. degistim oda icin tertemz dedi sadece yumurtalarin tembel birqzcik dedi glukofen verdi cok iyi dr. diyolar insallah bana da yarar kac yasindasin cnm5 aydır istiyoruz bizde ama korkuyorum polikistik overim bide ben sanırım tedavi görmem gerekecek rabbim bilir
İnşallah.. 22 yaşındayım senbende polikistik overim klomen kullandim iki ay sonra dr. degistim oda icin tertemz dedi sadece yumurtalarin tembel birqzcik dedi glukofen verdi cok iyi dr. diyolar insallah bana da yarar kac yasindasin cnm
bende bu sene 22 olucam insallah erken yasta evlenmisiz ikimizde :) erken yastada anne oluruz ins.İnşallah.. 22 yaşındayım sen
Ayy ne güzel aynı yaştaymışız :) çok istiyorum bende erken yaşta anne olmayı ilk başta kesinlikle 2 sene istemem diyodum değişti fikrimbende bu sene 22 olucam insallah erken yasta evlenmisiz ikimizde :) erken yastada anne oluruz ins.
ya ben bide salak gibi esime yemin ettiriyodum iki sene bisey yapmicaz diye simdide asiri derecede pismanimAyy ne güzel aynı yaştaymışız :) çok istiyorum bende erken yaşta anne olmayı ilk başta kesinlikle 2 sene istemem diyodum değişti fikrim
Hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsinler inşallah :)ya ben bide salak gibi esime yemin ettiriyodum iki sene bisey yapmicaz diye simdide asiri derecede pismanim
Sen hiç moralini bozma çünkü herşey etkiliyor sıkma canını olur inşallahinsallah cnm insallah cok sevdim bu siteyi yaa akrabalarin veremedigi morali burda buldum gercekten hiçkimse hicbisey anlamiyo sanki herkes bebgim hic olmicakmis gibi bakiyo bu uzuyoo insaniii
1.5 senedir bekliyorim canim tabi benden daha kötüleri de vardir ama rabbim kimsenin elini bos birakmasin. ya cok kaptirdim kendimi daha bisey olmadan ki ne zaman olacagida belli degil planlar yapmaya basladimmKızlar daha çok gençsiniz ve daha yeni başlamışsınız sayılır yani umudumuzu kaybetmeyin sakin ve tavsiyem bebek diye girmeyin bu ise. Yani birlikteliğin tadini çıkarın kafanızdan atin bakın herşey daha güzel olucak. Haberlerinizi bekliyorum..
Evet 5 gün geçti bakalım hafta sonuna kadar olmazsam doktora gideceğim tam adetim düzene girdi derken yine düzensizlik başlıyor sanırıminsallah isteyen herkesinn olsun insallah hayirlisiyla şimdi sen negatif oldigi halde hala adet olmadin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?