• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kendini hamile sanıp sonuca yıkılanlar :/

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

missdore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
78
26
38
Merhabalar.. adetime 5 gün kala beta hcg baktırdım ve sonuç <0.100 çıktı :KK61: bugün tam 5. Günü gecikmenin hala adet olmadım ve göğüslerim ağrıyor sabahları midem bulanıyor ara ara kramp giriyor 3 haftadır adet olcam sanıyorum olmadım belirtiler de geçmedi sizce psikolojik mi bu durumu yaşayan var mı :kızgın:

ahhh ahhh kac kere yasadim bu durumu tamamen psikolojikmis benimde halada bi umut bekliyorum gene benimde hep sanki basim donuyo gibi istahim artmis gibi goguslerimde sertlesmis gibiydi ama hep negatif hep negatig

ahhh ahhh kac kere yasadim bu durumu tamamen psikolojikmis benimde halada bi umut bekliyorum gene benimde hep sanki basim donuyo gibi istahim artmis gibi goguslerimde sertlesmis gibiydi ama hep negatif hep negatig
Psikolojik nasıl oluyor bende onu anlamıyorum boşa umutlanıyoruz sonrası hayal kırıklığı

ben dünde igne vuruldum canim catlatma ignesi insallah bu ay artik bekledigimiz bebislerimiz olur yaa sizin ilk mi olacak benim ilk olursa rabbim aratmasin insallah

5 aydır istiyoruz bizde ama korkuyorum polikistik overim bide ben sanırım tedavi görmem gerekecek rabbim bilir
bende polikistik overim klomen kullandim iki ay sonra dr. degistim oda icin tertemz dedi sadece yumurtalarin tembel birqzcik dedi glukofen verdi cok iyi dr. diyolar insallah bana da yarar kac yasindasin cnm

insallah cnm insallah cok sevdim bu siteyi yaa akrabalarin veremedigi morali burda buldum gercekten hiçkimse hicbisey anlamiyo sanki herkes bebgim hic olmicakmis gibi bakiyo bu uzuyoo insaniii

Kızlar daha çok gençsiniz ve daha yeni başlamışsınız sayılır yani umudumuzu kaybetmeyin sakin ve tavsiyem bebek diye girmeyin bu ise. Yani birlikteliğin tadini çıkarın kafanızdan atin bakın herşey daha güzel olucak. Haberlerinizi bekliyorum..

Kızlar daha çok gençsiniz ve daha yeni başlamışsınız sayılır yani umudumuzu kaybetmeyin sakin ve tavsiyem bebek diye girmeyin bu ise. Yani birlikteliğin tadini çıkarın kafanızdan atin bakın herşey daha güzel olucak. Haberlerinizi bekliyorum..
1.5 senedir bekliyorim canim tabi benden daha kötüleri de vardir ama rabbim kimsenin elini bos birakmasin. ya cok kaptirdim kendimi daha bisey olmadan ki ne zaman olacagida belli degil planlar yapmaya basladimm:(

Back