Kendini geliştirmek yenilenmek kendi benliğime geri dönmek istiyorum

Gsarayza

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2020
411
21
Merhaba arkadaşlar. Bir şey tak diye kafama vurdu bugün. Kendi benliğime dönmek istiyorum. Hep bişeyler yapmak ve kendini geliştirmek için durmayan benliğime geri dönmek istiyorum.Evlendim 2 de çocuk derken kendi benliğimi unuttum bunu şimdi fark etmem?Hep hayal kurardım ama yapamazdım ama artık yapmak istiyorum evliliğin bana engel olmasını istemiyorum. Mesela yüzmeye gittim geçen sene ama tam öğrenemedim yüzmeyi tam olarak öğrenmek istiyorum. Araba sürmeyi öğrendim park etme hariç onu da halletmek istiyorum. Üniversitede keman çalıyordum 2 parça tabi öyle profesyonel değil. Öyle kutusunda dolabın en üstünde duruyor unutmuşum tabi ki de. Onu tekrar çalmak istiyorum. Bu 3 ünü halletmek istiyorum. Sizce zor mu nasıl halledebilirim evliyken bana herşey çok zor geliyor da. Ama kendimi unuttum kitap bile okumuyorum zamanım olsa bile. Eski halimi istiyorum özgüvenim de artar diye düşünüyorum sizce de öyle olmaz mı? Kendime değer vermiyormuşum onu gördüm çünkü evliyken kavga gürültü telaşlar derken sığınacak bir kendim yok . Bi keman çalayım bi yüzmeye gideyim vs.. Sizce nasıl olur evlilikte kendi ile ilgili böyle kararlar alan evli arkadaşlar var mı ya da siz de benim gibi bunalıp kendinize yönelmek istediniz mi başardınız mı biraz fikir almak istiyorum biraz yol gösterilsin istiyorum.. gecenin bu saatinde bu düşüncelerden dolayı uyuyamıyorum düşüncelerinize ihtiyacım var..

Ben evli değilim ama evlilik bir insanın kendine zaman ayırmasını engellemez diye biliyorum. Bunun için öncelikle kararlı olmanız gerekiyor. Hayatınızın eşinizden çocuklarınızdan ibaret olmadığını kavramanız gerekiyor

Çalışıp 2 çocuk falan derken kendime zaman ayıramıyorum bir türlü boş vaktim de kalsa diyelim ki onu da değerlendiremiyorum

Yaşları çok yakın üç minik çocuğum var. Ben de senin gibi bu aralar bir arayıştayım. Hayatımın İpleri ve Çok Çocuklu Hayat
Burası da açtığım konu. Elimden geldiğince hayatımı güzelleştirip değiştirmek istiyorum. Sen de kendine hedefler belirleyip bize katılabilirsin.

Baktım konu başlığınıza çok beğendim. Olur size katılabilirim. Ama o kadar çok şey yapamıyorum ki çok rutin geçiyor hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…