- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.225
-
- Konu Sahibi selametle66
Hangi dersleri tavsiye edersinizMerhaba.İstanbul İşletme Enstitüsü tarafından ücretsiz olarak verilen birçok kurs var.ben çok şükür başladım briiisi önermişti bende başkaları faydalansın istedim.uzaktan eğitim dersleri veriyorlar.arastirin bakın bi derim.
Ayrıca Bilgeiş sitesi var ODTÜ nün bu da ücretsiz dersler var buna da bakabilirsiniz
Walalahi canım sen bilirsin neye merakın varsaHangi dersleri tavsiye edersiniz
öncelikle uygulaması evet sıkıntılı sanırsam bende ona giriş yapamadım bilgisayardan ben giriyorum.baslangiç gününü ne zmaan yazdıysa o zmaan başlıyor saat kaçta baslicak ise vs.e posta ile size bildirim geliyor.Dersler yeterli öğrenci sayısı olursa ki genelde oluyor sanırsam, canlı olarak veriliyor isteyen canlı katılıyor canlı katilamayan da sonradan izleyebiliyor.canli dersten sonra Zaten kaydediliyor ders yani açıp istediğiniz an izleyebilirsiniz.ancak o hafta sürece izleme hakkınız var.Arkadaşım bir de şunu sormak istiyorum. Kaydolduğum eğitimler 3 gün sonra başlıyacak görünüyor ama nasıl oluyor yazmıyor. Yani belli bir saati var mı başlangıç için ? Canlı mı yoksa o gün dolduktan sonra istediğimiz an girip eğitim alabiliyor muyuz ? Bunları anlayamadım canım bilgin var ise aydınlatabilir misin ?
Bir de uygulaması bir türlü şifre kabul etmiyor uygulama üzerinden açamadım.
Rica ederim.dersleri videoları izler ve en son ki yapacakları sınavı da geçerseniz evet veriliyor ancak sertifika ücretli sanırsam 78 TL gibi bişey idi.size kargo ile yolluyorlarmis.bende henüz sertifika almadım alır mıyım sertifikayı bilmiyorum.Teşekkürler bu faydalı bilgi için. Bende şimdi ikna tekniklerine kaydoldum. Sertifika vs veriyorlar mı ?
öncelikle uygulaması evet sıkıntılı sanırsam bende ona giriş yapamadım bilgisayardan ben giriyorum.baslangiç gününü ne zmaan yazdıysa o zmaan başlıyor saat kaçta baslicak ise vs.e posta ile size bildirim geliyor.Dersler yeterli öğrenci sayısı olursa ki genelde oluyor sanırsam, canlı olarak veriliyor isteyen canlı katılıyor canlı katilamayan da sonradan izleyebiliyor.canli dersten sonra Zaten kaydediliyor ders yani açıp istediğiniz an izleyebilirsiniz.ancak o hafta sürece izleme hakkınız var.
Kayit sartlari neler nasil des alicazMerhaba.İstanbul İşletme Enstitüsü tarafından ücretsiz olarak verilen birçok kurs var.ben çok şükür başladım briiisi önermişti bende başkaları faydalansın istedim.uzaktan eğitim dersleri veriyorlar.arastirin bakın bi derim.
Ayrıca Bilgeiş sitesi var ODTÜ nün bu da ücretsiz dersler var buna da bakabilirsiniz
Hiçbir şartı yok sadece e-posta ile kayıt oluyorsunuz.kayit oldduktan sonra almak istediğiniz ücretsiz dersi tıklayın sonra katil ol seçeneğini seçin işte bu kadarKayit sartlari neler nasil des alicaz