KENDİNİ BAŞTAN YARAT

hulyackr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
2
3
1
52
degısım ıcın mutlaka estetık mı olmalımıyız; arkadaslar sıze kendımden bahsedıcem .40 yasıma gırdıgım 2013 yılında 98.5 kılo antıdepresan ılaclar kullanan bır kadındım..bildiğiniz ayse teyze modunda gezıyordum..etrafımızdakı ınsanlar üzülmeyelım dıye kotu yorum yapmaz bılıyorsunuz!anı bır kararla kendımı ve hayatımı degıstırmeye karar verdım .öncelıkle ılaclardan ve doktorumdan:)) kurtuldum.diyete (kendı lıstemle) basladım artı sadece 2-3 km yurudum..muhtesem hıssetmeye basladım hızla kılo vermeye ve yenı kıyafetler almaya basladım.kılom 6 ay sonra 78 ınmıstı ..sıra saclara ve yuzume geldı .arastırmalarım sonucu ıyı bır kuafor buldum aklımdakı modelle gıttım.. muhtesem bır ekıp kaşlarıma ve dudaklarıma kontur yaptı sac rengım ve modelımı onlara bıraktım olagan ustu sonuclar aldım ..bugunumu merak edıyorsanız eskı dostlarım saskınlık ıcınde estetık oldugumu ve bırsuru paralar verdıgımı dusunuyorlar ..kendınızı sevın ve keskın kararlar verın ..resımlerımı kısa zaman ıcınde yukleyecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…