Kendini asan(!) 11 yaşındaki kız

caninfistigi

Süper Fantastik Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
10.737
18.139
298
Eğitim çare olur muydu acaba vicdan olmayan bedenlere:

HAKKARİ'de, 11 yaşındaki F.T., adlı kız çocuğu eve gelen yakınları tarafından iple tavanda asılı bulundu.
İntihar ettiği sanılan F.T.'nin ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay akşam saat 19.00 sıralarında Medrese Mahallesi'nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı, 11 yaşındaki F.T. isimli kız, iddiaya göre evde kimsenin olmadığı sırada çatı katına çıkarak kendisini iple tavana astı. Eve gelen yakınları atarafından ipte asılı bulunan F.T.'nin nayatını kaybettiği belirlendi. F.T.'nin cenazesi otopisi yapılmak üzere Hakkari Devlet Habtanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Allah rahmet eylesin 11 yasindaki bir çocuk kwndini nasil ne için asar ki aile tarafından yapılmış olmasin ilk aklima o geldi

Allah rahmet eylesin 11 yasindaki bir çocuk kwndini nasil ne için asar ki aile tarafından yapılmış olmasin ilk aklima o geldi

Aslında baya kişinin ilk aklına o geliyor. Kendini asacak kadar düzeneği kurup oraya sağlam bir düğüm atmak falan bunlar kolay şeyler değil. Allah akıl fikir vicdan versin ne diyim.

11 yaşında bir çocuk ve kendini asarak intihar !
Bakalım altında ne çıkacak ?

Son düzenleme:
Her açıdan bu bir cinayettir.
Kendi kendini assa bile o küçücük yaşında neler yaşadı,ne muamelelere maruz kaldı ki intihar edebildi.
Allah rahmet eylesin.

Aslında baya kişinin ilk aklına o geliyor. Kendini asacak kadar düzeneği kurup oraya sağlam bir düğüm atmak falan bunlar kolay şeyler değil. Allah akıl fikir vicdan versin ne diyim.
Yani olabilir neler duyuyoruz görüyoruz herşey olabilir insallah kimin eli varsa bu olayda bulunur yazik ya gercekten küçücük cocuk kimisi yavrusuna dokunmaya kiyamazken bitileri Rabbimin verdigi o cani aliyor hiç inandirici olmamış tek basina saatlerce nasil birakilir o çocuk

11 yaş ve intihar !!!

Ya da biri bu süsü verdi. Hangisi olursa olsun, sonuçta bu bir vahşet.

Ola ki kendi kıydı canına diyelim, şuncağız yavruyu bu duruma getiren şey her neyse -sonuçta o da bir vahşet olmalı ki, sonu bu noktaya varsın.

Ah yavrum, el kadar bebe sonuçta daha. Allah rahmet eylesin ve bunda suçu olan veya olanlar mutlaka hesabını versin inşallah.

Çocuklarımızı neden koruyamıyoruz ???

Yok, yok... Yürek dayanmıyor artık, nedir bunca şey? Daha bir haberin şokunu atlatmadan, bir diğeri geliyor arka arkaya.

Savaşlar, zulümler deseniz o zaten başlı başına bir mesele, kıyamet gibi kaynıyor her bir yer.

Dünyanın çivisi çıkmış sanki hakikaten.

11 yaşındaki bir çocuğun kendini astığına asla inanmam.kendini asmak çok karmaşık bi eylem öyle çocukların yapabileceği birşey değil.intihar etmeyi düşünseydi eminim daha kolay bi yöntem seçerdi.töre cinayeti işleyip küçük bi çocuğu öldürüp adına intihar deniliyor!!

kim bilir ailesi kıza neler yaptı :50::50: bu işin altından ne çıkacak acaba yazık oldu :50::50::50::50:

Çok büyük ihtimalle başkaları tarafından öldürüldü. Öncesinde ne korkunç olaylar yaşadığını düşünmek bile istemiyorum.

Son düzenleme:
Türkiyedeki adalete güvenebilseydim eğer en azından suçlulaın cezasını çekecek olması içimi ferahlatırdı. Ama bir şey çıkacağını hiç sanmam. Halbuki boğuşma izi falan olur, bir insanın kendisini asması ile birinin onu asması arasında fiziksel farklılıklar vardır ama işte onları da araştırmak üzerine gitmek gerekir. En kötü yaşı en küçük erkek akraba üstlenir olur biter.

11 yaşındaki kız intihar edecek olsa iple kendini asmak aklına gelmezdi sanırım ayrıca o kadar yükseğe çıkıp o düzeneği kuracak güç lazım. Bir de tabii cesaret lazım kolay mı oraya çıkmak. Hem bu yaşta ne yaşamış olabilir de kendini asar. Umarım gerçek neyse ortaya çıkar.

İntihar süsü verilerek cinayet işlenmiş.. Bunu bir geri zekalı bile anlar.
Eğer gerçekten "araştırılırsa" altından kimbilir neler çıkar...
Töre cinayeti, organ mafyası.. vs.vs...

ben de kuramam. 11 yaşındaki çocuk nerden bilecek. kesin başkası yaptı.

Malesef asıyorlar. Yaşadığım şehirde ve aynı mahallede 12 yaşında erkek çocuğu kendini asmıştı. Tam karşımızdaki apatmanda. Hatta çocuğun kendini astığı ipi polisler ekip otosuna götürürken pencereden gördüm. Basit adli tıp teknikleriyle kendini mi astığı yoksa başkası tarafından mı asıldığı belli oluyor.

Çocukların hepsi bizim çocuğumuz. Onları bu psikolojik düşüncelerden uzak tutmak lazım.

Sizler gibi bende kendini astığına inanamıyorum:50: bu anne kuzusu ne yaşadı ki kendini astı:43:

Acaba intihar mı? İntihar olsa bile bu sonu hazırlayan biri veya birileri var gibi geliyor bana, astıysa bu intiharın tek sorumlusu bu yavrucak olamaz:50:

Kuzum Allah rahmetini esirgemesin senden:43:

bende kendini astığına inanmıyorum.
şöyle bi durum da var . hakkaride kaldığım için biliyourum evlerde bebekler için beşikler var . her evde var hemen hemen. böcek yılan bebeğe zarar vermesin diye tavana çengel takıp beşik kuruyorlar. düzenek vardır mutlaka. ama asmışmıdır kendini veya ne yaşadı bilemiyoruz . Allah affetsin , Rahmet etsin.

Back