Kendine ne kadar güveniyorsun?

Test Sonucu:
Kendine güvenli
Terazide dengeyi tutturmuşsun. Kafandakileri rahatça ortaya dökecek kadar güvenli, zor durumda çevrenden yardım isteyecek kadar da alçak gönüllüsün. Yaptığın hatalara gülüp geçiyor ve bunlarıörtbas etmek yerine sonuna kadar arkasında duruyorsun

aaa milleti kandırıyorlar demek hepsini denedin heee

bu arada testleri karıştırmışsın bu kendine güven testi

aynen karıştırmışım:)

Kendine güvenli
Terazide dengeyi tutturmuşsun. Kafandakileri rahatça ortaya dökecek kadar güvenli, zor durumda çevrenden yardım isteyecek kadar da alçak gönüllüsün. Yaptığın hatalara gülüp geçiyor ve bunlarıörtbas etmek yerine sonuna kadar arkasında duruyorsun.

biz kardeşmiyiz themis1990

Kendine güvenli
Terazide dengeyi tutturmuşsun. Kafandakileri rahatça ortaya dökecek kadar güvenli, zor durumda çevrenden yardım isteyecek kadar da alçak gönüllüsün. Yaptığın hatalara gülüp geçiyor ve bunlarıörtbas etmek yerine sonuna kadar arkasında duruyorsun...teee buu çıktııı

olabilir sen benim kaybolan ikiz kardeşim misin yoksam
ne oluyor yav buda hepsini aynı çıkarıyor bu sitenin testleri pek güvenilir değil heralde

buda bizden

Test Sonucu:

Kendine güvenli

Terazide dengeyi tutturmuşsun. Kafandakileri rahatça ortaya dökecek kadar güvenli, zor durumda çevrenden yardım isteyecek kadar da alçak gönüllüsün. Yaptığın hatalara gülüp geçiyor ve bunlarıörtbas etmek yerine sonuna kadar arkasında duruyorsun.

Test Sonucu:
Kendine güvenli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…