• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendine göre normal boyutların üstünde protez taktıran arkadaşlar lütfennnn bakınnnnn

esmeralda788

latin
Kayıtlı Üye
kendi vücuduna göre normal bir boyutun daha üstünde yani alabileceğinden haddinden fazla büyük protez taktıran arkadaş var mı? olumsuz bir durumla karşılaştınız mı? ya da doktorunuz bunu takarken sizi uyardı mı? bu çok büyük olur dedi mi? yurtdışında özellikle de Amerika'da kadınlar sütyenlerinin içine protezleri deneyerek bu boy istiyorum diyorlar sanki pazardan meyve alıyorlar yani bunu hepimiz isteyebiliriz ama bir de insanın derisinin elastikiyeti ve alacağı bir kapasite-limit var bizim doktorlar bence bu yüzden büyük protezlere çok sıcak bakmıyorlar ama ben böyle protez taşıyanlar varsa özellikle yaşadıklarını merek ediyorum bilgi verirlerse sevinirim

üstelik Amerika'da doktorlar hasta ben bunu istiyorum dedikten sonra onu yapıyorlar ama nasıl yapıyorlar hiçbirimiz bilmiyoruz çünkü o anda masada uyuyoruz.mesela kas altı olacaksa ve ben illede 400cc istiyorum diyorsa daha mı çok kas kesiyorlar bilemiyorum. Örnek:Pamela Anderson çok büyük protezlere sahip fakat hepimiz biliyoruz çok ince bir kadın nasıl onları taşıyor göğüs kaslarının çoğu alındı mı ben düşünmeden edemiyorum? insan bu şekilde nasıl yaşar ki yaşayamaz mutlaka çok ciddi sağlık sorunları çıkar!!

onun ameliyat olmadan onceki hali de buyukmuş. yani ameliyatsız halı bızım ameliyatlı halımız gibi . dolayısıyla onunkı kas ustu . veeee meme dokusu ne kadar çoksa o kadar buyuk protez konabiliyor. dokunun buyuklugu protezin buyukluguyle dogr orantılı olarak artıyor.

ben goguselrımın buyuk oldugunu dusunuyorum ya suan tabı cok sısler 5cı gunumdeyım ama sısler ınsede buyukler bence gercı ben ıstedım buyuk olmasını ama bıraz pısmanlık duymuyorda degılım 375 cc hıgh profıl yuvarlak kasustu takıldı e gogus dokumda vardı halıyle buyuk olcaklar sısler bı ınsın bende cok merak edıyorum sonucu suan aynaya bakarken korkuyorum mesala cunku bayag sıs

benimki 325cc kas altı benim de 2 haftam çok kötü geçti bende daha büyük istiyordum ama hoş olmaz çok büyük olur dediler bakalım 3 ay içinde nasıl olacaklar...

Benim 4 ncü günüm 270 cc Damla takıldı bana olabilecek en büyüğü bu olmuş çünkü almamış derim yetersiz kalmış yani daha açık bi ifade ile ameliyattan sonra 48 saat öyle bir gerildiki patlayacak sandım normalmiş düşününki 300 falan konsa halim ne olurdu zaten 1.70 boyda 49 kilodayım şu an şiş ve umarım inecek ve küçülsün die beklemekteyim sabırla....

Benim 4 ncü günüm 270 cc Damla takıldı bana olabilecek en büyüğü bu olmuş çünkü almamış derim yetersiz kalmış yani daha açık bi ifade ile ameliyattan sonra 48 saat öyle bir gerildiki patlayacak sandım normalmiş düşününki 300 falan konsa halim ne olurdu zaten 1.70 boyda 49 kilodayım şu an şiş ve umarım inecek ve küçülsün die beklemekteyim sabırla....

canım aşağı yukarı aynıyız.kilo ve boy olarak.yapı olarak da aynıyızdır kanımca. doktorumun da bana uygun gördüğü cc bu ayarlardaydı.270 cidden küçük olmadı mı yani :bbo: :1rolleyes:

canım aşağı yukarı aynıyız.kilo ve boy olarak.yapı olarak da aynıyızdır kanımca. doktorumun da bana uygun gördüğü cc bu ayarlardaydı.270 cidden küçük olmadı mı yani :bbo: :1rolleyes:

Hayır tatlım Küçük olmadı çünkü öle iri yapılı değilim manken zayıflığındayım görüntü açısından böyle Örneklendirebilirim 300 cc denemiş Ahmet Hoca Lakin olmamış deri olarak yetersiz kalmış kapanma ve hacim yetersiz kalmış zaten müthiş bir gerginlik yaşıyo insan hele ilk 2 gün tavan yapıyo şişlik had safhada yaşayınca anlarsın ağrı sızım olmadı gerginlik şişliğim inse bir an önce daha mutlu olacağım bu gün tam 1 hafta oldu 1 haftadır bomba göğüslere Sahibim Hehh heeeeehhhh :1:

bende aynı öyleyim.0 beden manken yanımda halt etsin kaydirigubbakcemile3 iskelet gibiyim :D bikac doktorla daha görüscem bakalım onlar kac cc dicekler bana

bu arada,uzun süredir dövüş soruyla uğraştığım icim omuzlarım cok genis.o acaba nasıl bi etki yapcak cok merak ediyorum

doktora "omuzlarım çok geniş , o yüzden fazla küçük bi protez ( 250 cc demiştim ) çok küçük durmaz mı " demiştim.silikon cc'sini etkilemesi gerekiyor mu,gerekmiyor mu onu bilemiyorum ama,bikaç kişiyle konuştum,silikonun büyüklüğünde omuz genişliği de çok etkiliymiş.dediler :uhm:

bi süredir sporu bıraktım.ama kas ağrısının ne demek olduğunu çok iyi bilirim. acaba bu spor , yani kaslarımın güçlü olması , ameliyattan sonra daha az ağrı çekmemi sağlar mı ki kaydirigubbakcemile2

bi süredir sporu bıraktım.ama kas ağrısının ne demek olduğunu çok iyi bilirim. acaba bu spor , yani kaslarımın güçlü olması , ameliyattan sonra daha az ağrı çekmemi sağlar mı ki kaydirigubbakcemile2

Hayatım bende spor yapıyorum Evimde Odamın birini ayırdım koşu bandı ağarlık her türlü alet var spor solonu yaptım mevcut düşün artık Doktorumda muayenede söyledi zaten kaslarımı Sen Kaç Kilosun Boyun Kaç

mikscim boyumus kılomus aynı nerdeyse merak ettım acaba resım alabılırmıyımmm:kedi: cook gecmıs olsun bu aradaa

miks,peki ameliyat sonrası ağrılarında kaslarının gelişmiş olmasının bi avantajı oldu mu ?
Mutlaka olmuştur şu an ağarda kaldırıyorum sporda yapıyorum acı olarak hissettiğim tek şey dikiş yerlerim oda farkına varıyorum vayy diorum kendi kendime evet dikkat et hareket ederken Senin artık Göğüslerin var Dolu dolu kaydirigubbakcemile3 bu açıdan belkide rahatım güçsüz olsaydı zayıf olsaydı belki de ağrım sızım fazla olurdu bilemiyorum

doktora "omuzlarım çok geniş , o yüzden fazla küçük bi protez ( 250 cc demiştim ) çok küçük durmaz mı " demiştim.silikon cc'sini etkilemesi gerekiyor mu,gerekmiyor mu onu bilemiyorum ama,bikaç kişiyle konuştum,silikonun büyüklüğünde omuz genişliği de çok etkiliymiş.dediler :uhm:
sonçiçekcim evet omuz genişliği ilk baktiği şey doktorun bir de meme dokusun varlığı ya da yokluğu:)) ben orta boyluyum ama omuzlarım geniş yuüzme sporuyla uğraştığım için. ben de aksine en fazla 300 cc aslında 275 cc düşünüyordum ama dr. 320 taktı. o da inan zorla oldu ben büyük olur demiştim ama iyi ki de öyle yapmış. bu arada omuzlarım arası 40cm göğüslerim yarım limondu..

Back
X