Minastrit Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2016 779 1.253 43 23 Kasım 2019 Konu Sahibi Yenibirhayataaa #61 Yenibirhayataaa .!.: Ne kadar doğru şeyler yazmışsın Ben içim neyse dışım o modundayım ama olmuyor olmadı işte.. taktik vs bilmem ama gördüm ki mutlu olmak için yetmiyor bu dürüstlük ve yalınlık Genişletmek için tıkla... Bence erkek arkadaş seçimin yanlış o zaman. Hayat boyu taktik uygulayamazsın.
Yenibirhayataaa .!.: Ne kadar doğru şeyler yazmışsın Ben içim neyse dışım o modundayım ama olmuyor olmadı işte.. taktik vs bilmem ama gördüm ki mutlu olmak için yetmiyor bu dürüstlük ve yalınlık Genişletmek için tıkla... Bence erkek arkadaş seçimin yanlış o zaman. Hayat boyu taktik uygulayamazsın.
Yenibirhayataaa Büyümek, tam anlamıyla bu. Kayıtlı Üye 6 Ekim 2016 1.132 563 23 Kasım 2019 Konu Sahibi Yenibirhayataaa #62 Minastrit .!.: Bence erkek arkadaş seçimin yanlış o zaman. Hayat boyu taktik uygulayamazsın. Genişletmek için tıkla... Evet o da var.. yazıda da belirttim yanlış insanlara takılıp kalmam diye Özünde iyi insanlar belki ama olmuyor uyum sağlayamıyoruz demek ki
Minastrit .!.: Bence erkek arkadaş seçimin yanlış o zaman. Hayat boyu taktik uygulayamazsın. Genişletmek için tıkla... Evet o da var.. yazıda da belirttim yanlış insanlara takılıp kalmam diye Özünde iyi insanlar belki ama olmuyor uyum sağlayamıyoruz demek ki
H humeyra92 Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2014 1.045 836 24 Kasım 2019 Konu Sahibi Yenibirhayataaa #63 KirmiziSatenGecelik .!.: Bağımlı kişilik bozukluğunuz olabilir. Codependency diye geciyor. Bir çok şey okudum bunun hakkında, bende de var sanırım. Psikolojik destek için para biriktiriyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de var malesef...bi türlü iyi bir psikolog bulamadım hepsi ticarete dönmüş sanki..paramın gittiğinemi işe yaramadığına mı yanayım bilemedim
KirmiziSatenGecelik .!.: Bağımlı kişilik bozukluğunuz olabilir. Codependency diye geciyor. Bir çok şey okudum bunun hakkında, bende de var sanırım. Psikolojik destek için para biriktiriyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de var malesef...bi türlü iyi bir psikolog bulamadım hepsi ticarete dönmüş sanki..paramın gittiğinemi işe yaramadığına mı yanayım bilemedim
ayca88 Nirvana Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2007 105 6 25 Kasım 2019 Konu Sahibi Yenibirhayataaa #64 maviay55 .!.: gerçekten fark oldu mu ? bende telkinle anksiyete depresyon sorunumu asmaya calısıyorum da.. Genişletmek için tıkla... Ben açık bir şekilde farkı gördüm kendimde. Umarım siz de en kısa zamanda sorununuzu aşarsınız :))
maviay55 .!.: gerçekten fark oldu mu ? bende telkinle anksiyete depresyon sorunumu asmaya calısıyorum da.. Genişletmek için tıkla... Ben açık bir şekilde farkı gördüm kendimde. Umarım siz de en kısa zamanda sorununuzu aşarsınız :))