• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendinden habersiz bırakan sevgili.....

gulsahh5151

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
88
1
86
35
Adana
merhaba kızlar henüz yeni denilebilecek bi ilşkim var 2.5 ay kadar oldu.. her konuda iyiyiz anlaışıoruz gülüoruz bikaç aylığınaayrı şehirlerde olduğumuz için özlüyoruz falan filan..
fakat bazen arkadaşlarıyla akşam çıktığı zaman bana haber vermiyor buna çok sinirlendiğimi bildiği halde.. NEDEN diye dorduğumda unutuyorum arkadaşlarla muhabbete girince falan diyor bu sizce neyin göstergesi beni önemsemiyo mu bu çocuk yaww:S:?? ben trip atınca falan özür diledim ilte napim yaa falan filan die suç bastırıyo hala pfff:S

sen mi baska sehire gittin o mu
o gittiyse belki oradaki arkadaslarıyla vakit geciriyordur hep görüşemedigi için sana haber vermemesi seni umursamadıgını göstermez ki yani sen suraya gidiyorm buraya gidiyorum diye haber versin istiyorsun galiba

Ya niye her seferinde haber versin ki?
Ne güzel sizi özleyen bir sevgiliniz var.
Cidden konuşmaya dalıp unutuyor olabilir.

Benim de sevgilim uzakta şuan, kısa bir süreliğine ayrıyız malum tatil dönemi..
Ancak ne o ne de ben bir yere gideceğimiz zamanlar haber verme gereği duymuyoruz.
Birbirimize günün nasıl geçti neler yaptın diye sorduğumuzda veya gün içerisinde haberleştiğimizde kimlerle nerde ne yaptığını öğreniyorum zaten.
Sadece ortamda kız arkadaş olduğu zaman haber vermesini istedim, benim için de aynı durum geçerli.
Bunun dışında her çıktığımızda haber verme gibi bir alışkanlığımız yok dolayısıyla birbirimizi sıkmıyoruz da ve bence en güzeli bu bayanssulusmile

evet konuyu açalı biraz zaman geçti ve biz de artık öyleyiz yani ben durumu açıkladım izin al benden falan demiyorum sadece giderken bi yere akşam çıkarken falan haberim olsun istiyorum dedim.. o da anlayışla kariıladı ve yapıyor arık bunu.. dediğiniz gibi kızlar sanırım büyütmüşüm biraz tasma takamam çocuğa

Back