• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden büyük birine aşık olmak

Bir tek ben, yaş kısmına takılmadım sanırım.
Benim bir tanıdığım evlendi o yaş farkıyla hem de sizinle aynı yaşlarda.
Gayet de mutlular.
Tek çocuk kısmı sıkıntı...
Benim de eşimle aynı yaş farkı var canım ama Allah’a şükür hiç sorun yaşamadık yaş farkından 5 senedir tanışıyoruz sadece ailelerle biraz sıkıntı yaşadık ama kendi aramızda bir problemimiz olmadı yaş farkıyla ilgili

Kızlar merhaba 21 yasındayım.Bir konu var fikirlerinizi almak istedim.Ben kendimden yaşça büyük birine aşık oldum.Üstelik bu abimin arkadaşı.34 yaşında.Ama çok iyi bir insan abimin en yakın arkadaşlarından.Hatta aynı köyün adamıyız..Evlendi ve ayrıldı..1 çocuğu var çocuk annesinde kalıyor.Ayrılık sebepleride kadın internetten eski bi okul arkadısyla yazısmıs aldatma gibi bisey zaten kocasıylada ilgilenmezmiş . tam net bilmiyorum olayı.Adam da yakalamıs yazısmaları yollamıs babasının evine.Ayrılalı 3 yıl oldu.. Abimin arkadasına olan duygularım 6 ay önce başladı.Ve deli gibi seviyorum.Onu görünce bayılacak gibi oluyorum.Yakışıklı değil.Hafif göbekli.Ama cidden çok iyi bir adam.Sevmemin sebebide davranış şekli zaten.Bize ayda 1 kere filan geliyor.Abim eşini filan getiriyor çocuklarını getiriyor.Abim düşkündür bize.O gelmesindede arkadasını çağrıyor sohbet ediyorlar ve biz göz göze geliyoruz sürekli ikimiz tebessüm ediyoruz utanıyoruz baş önde.Bu kısır döngü sürekli devam ediyor.Kesinlikle kötü bir niyeti yok.Ters bir davranışınıda görmedim.Aynı zamanda ninem gilin köyünün aşağılarında onların köyü var.Ağustos ayında biz köydeyken geldiler annesi filan bizim köye çay yaptım kahve yaptım ve kahveyide kelebekli ve şık kahve takımlarına koydum aldı zariflik bu olsa gerek dedi içti ama ben nasıl mutluyum ve ben ona bakıyorum bazen o benim baktığımı anlıyor hemen kafamı çeviriyorum.Ama bakışmalar beni benden aldı.Yaptığımız şey tebessüm oldu.Ve annesi sürekli bana övgüler yağdırıyor.İltifatlar ediyor.Geçen annesi dedi ki şöyle bir şakalaşma oldu maşAllah senin kız hem güzel hemde marifetli oğluma alayım ben bu kızı dedi gülerek annem de güldü.Ben utandım.O espriden sonra annem bise demedi.Sizce beni seviyor mudur ?Boş hayallere mi kapıldım.Arkadaslarım diyor çocuğu olmus o koca adam sen gençsin diyorlar Siz ne düsünüyorsunuz.
Çocuksun yanlis yoldasin...ilkokulda ogretmenine asik olan bi cocuktan farksiz bu hikaye...

Back