kızlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için dediğim gibi önceden böyle kendimi beğenmeme sorunum yoktu yani fiziğimi özgüvenim falan tamdı ama şimdi beni yaşımdan küçük sanıyolar mesela bişey alcak olsam omuzları bi tuhaf duruyo teyzem habire dik dur bak dik durmamaktan boyunda kısa kaldı omuzlarında böyle oldu diyo bende takmaya başladım yani şükürler olsun sağlığım yerinde elim ayağım tutuyo gözüm görüyo... ama bunlarda benim elimde değil işte esmer tenliyim onuda sevmiyorum eskiden severdim şimdi kirli gibi görüyorum kendimi bi tanede değil aslında her yerim bi kusur çatlaklarım var burnum büyükay yine başladım ben dediğiniz gibi özellikle kendimde kusur aramaya çalışıyorum aynaya geçiorum bildiğiniz her yerimi inceliyorum sonra başlıyorum buram çirkin uramda fazlalık var boynuma bile takmıştım bi ara benim boynum kısa diye aslında boynum gayet uzunmuş benim istediğim bu takıntıları atabilmek ama nasıl yapıcam hiç bilmiyorum dediğiniz gibi dışarı çıkıp gezmeğe çalışıyorum ama bu seferde panik atak denilen illet tutuyo beni ilaçlarında kilo aldırmaktan başka bişeye yaradığı yok...
amanbe canim esmersin begenmiyorsun eminim beyaz tenli olsan yine takicaktin fafanabos verya hayat guzel keyfini cikar bosver orani burani kim kusursuzku kullanma bence o ilaclari guzelce diyete gir yuruyus yap nebiliyim sevdigin begendigin seyleri yap uzme kendini
haklısın..yani çok var hatta böyle insan..beyaz tenli olup keşke şöyle olsaydım..yada renkli gözlü olsaydım keşke diyerek kendini başka görmek isteyen ve olamadığı içinde beğenmeyen çok var..dediğiniz gibi istenilsin yeterki kusur bol bol çıkar..yeterki insan kendinle barışık olup kendine güvensin yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?