Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendimle harpteyim herşeyi kafama takıyorum psikolojim alt üst :(
canım seni çok ıyı anlıyorum bazen bende aynı durumda oluyorum ansıyete bozuklugu vardı bende 1 sene tedavı gordum ama sunu bılıyorum kı hayatta sukredecek o kadar cok seyımız varki.başta sevdıklerımızın sağ olması ama benım bu durumdan cıkmama yardımcı olan durumlar var sana yazayım hemen... oncelıkle kendıme bakıyorum sacımı boyuyorum ne bıleyım her anlamda bakımlı oluyorum evımı temızlıyorum kendıme guvenım gelıyor..sacımı basımı yapıyorum yuksek topuk ayakkabı gıyıyorum esımıde takıyorum koluma gezıyorum tozuyorum...bende bazen ozellıkle cok moralım bozuksa kambur duruyorum.kendıne bak aynadan gercekten berbat bır goruntu oluyor.kendımden tıksındım bu yuzden dık yurumeye ozen gosterıyorum.ama taktıgın seyler ınan bana cok onemsız..
çevrendeki insanların sağ olması aılenın yanında olması en guzelı.erkek arkadas vs geçici şeyler.doğru eş ve aile onemlı olan..umarım bıraz yardımcı olmusumdur.yaşının gerektıgı gıbı davran en guzeli...hayatı kendıne zından etme.bu yılların birdaha gelmicek..