Kendimle başım dertte

s_irine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
500
5
46
Ankara
Kızlar kendimle başım dertte gerçektende...Ben kahvaltı takımını gereksiz bulurken birde baktım bi kahvaltı akımı begenmiş ve almayı düşünür olmuşum.Bernardonun Romance takımı(Resmen görür görmez aşık oldum.Bu nasıl bişeydir anlamıyorum.Kendimi sinirli oldugumda yada mutsuz hissettiğimde rahatladıgım tek yer mutfak eşyası bakmak.Bişeyi beğendiğimde de resmen aşık olmuş gibi bi hercan duyuyorum ve devamlı internetten bakmak görmek istiyorum:))Bazen daha sonra begendiğim şeye karşı ilgisiz oluyorum o heycan gidiyo ama bu takıma karşı acayip alma istegi oluştu fikirlerinizi bekliyorumm......Güzel mi iki gün sonra çocukça gelebilir mi?

bende çok beğeniyorum romance serisini fakat mutfağımı kırmızı olareak karar verdiğim için almadım yoksa bende alırdım:18:

Bende o seriyi çok beğeniyorum.. Günlük yemek takım ya da kahvaltı takımım olmasa bende ondan alırdım.. Hem renkleri hem dizayn açısından çok güzel.. Ama mesela erkek arkadaşım ilginçtir bunu görünce çok çocuksu buldu, eğer biz bu takımı misafir içinde çıkartacaksak daha ağır bir duruşu olmalı dedi.. bunu da farklı görüş ve fikirleri belirtmek adına söylüyorum. Oysa ben çok beğenmiştim. Ben kahvaltı takımım olmasa yinede bu takımı alabilirdim :)

Birde şöyle bir şey var, ben kendi kahvaltı takımımı aynı zamanda pasta takımı olarak kullanabilmek adına aldım.. Karacadan, kare tabak, küçük pembe çiçekli sevimli bir şey.. Eğer sende kahvaltı takımı düşünmezken kendini alıyor bulduysan, aynı zamanda pasta takımı olarak kullanabileceğin bir takım seç.. Bir taşla iki kuş vur derim

Ben kendi kahvaltı takımımı anneme verdim kendime güzel bi takım oluşturdum spor değişik ve güzel oldu.kahvaltıda çay saatınde herşeyde kullan....ama annem kahvaltı takımı olmadan olmaz diyo bende bi bakıyım dedim o takımı görünce bayıldımm.

bende çok beğeniyorum romance serisini fakat mutfağımı kırmızı olareak karar verdiğim için almadım yoksa bende alırdım:18:

Aynı durum bende de var,eşyalarımı kırmızı siyah beyaz gri renklerden almaya karar verdim.Bu aralar gidip inadına sanki pembe renkli kupalar,tepsiler,mutfak eşyaları beğeniyorum Konu sahibine gelince canım ben de çok beğendim o kahvaltı takımını ama tabi erkek arkadaşının fikirleri de önemli.Bazı erkekler vardır ne alırsan al karışmaz tamam der.Ama böyle fikir belirtiyorsa bence fikirlerine önem ver.Senin hoşuna gitmeyen bir eşyayı erkek arkadaşın alsaydı,sen kullanmaktan ne kadar zevk alırdın onu düşün.Bu arada şu mutfak eşyalarına netten sürekli bakmak sendromunu ben de yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…