- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
Merhabalar.. ben içime dönmek kendime ozsefkat uygulaması yapmak istiyorum ama diğer yandan da kendimle asla başbaşa kalamıyorum. Elim sürekli telefonda instagram da . Anksiyeteden kendimi uzaklaştırma yolu olarak resmen kendimi instagrama kaptiriyorum. Böylece anksiyeteye sebep olan düşünceleri kafamdan kovuyorum. Ama farkettim bu benim enerjimi çok düşürüyor hep yorgunum. Hiç birşeye halim yok kafam kazan gibi oluyor. Kendimle vakit geçirmeyi çok istiyorum. Ruhumdan uzaklastigimj hissediyorum. Mutlu muyum mutsuz muyum inanın onu bile anlamıyorum bazen.
Bide mesela örnek vereyim yapılacaklar listem var aman diyorum nasılsa yapamazsın beceremezsin yada başına şöyle iş gelir böyle olur ( anksiyetesi olanlar anlar saçma sapan düşünceler işte) içimden sesler geliyor açıyorum hemen instagrami saatlerce boş boş ekrana bakiyorm.
Bide mesela örnek vereyim yapılacaklar listem var aman diyorum nasılsa yapamazsın beceremezsin yada başına şöyle iş gelir böyle olur ( anksiyetesi olanlar anlar saçma sapan düşünceler işte) içimden sesler geliyor açıyorum hemen instagrami saatlerce boş boş ekrana bakiyorm.