Kendimle barışamıyorum

Ceciliavenierbaffo

Karmaşık
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
17
3
Kızlar merhaba kendimi çok kötü hissedip kimseye anlatamadığım şeyler var. Dışarıdan çirkin bir insan olduğumu söylemezler ilk tanıştığım insanlar bile iltifat ederler. Gerçekten bunu yazarken bile kendime iyi bir şey söyledim diye övünüyor gibi hissediyorum lütfen beni yargılamayın. Ama aynaya baktığımda nedense kendimi sevemiyorum makyaj,saç o bu sürekli bir şeylerimi değiştirmeye uğraşıyorum. Stajım var berbat geçiyor. Şu ana kadar bütün ilişkilerim karşılıksızdı veya onların amaçları hep farklı oldu birinden hoşlanmaya bile hakkım olduğunu düşünmüyorum 17 yaşındayım ve kendimden 6 yaş büyük birinden çok hoşlanıyorum. Aynı yerde çalışıyoruz, sürekli konuşuyoruz gülüp eğleniyoruz ama beni arkadaşça gördüğünün farkındayım bunun da devamı gelmeyecek. Sadece paylaşmak istemiştim

terslikler üst üste gelince her şey olduğundan bin kat kötü görünür. her ne kadar kabul etmek istemesenizde hayatınızın en güzel yaşındasınız. bir daha o kadar selüsitsiz bacaklarınız, gergin göbeğiniz, dik göğüsleriniz yada kırşıksız gergin bir cildiniz olmayacak. bir daha hiç bu kadar az sorumluluğunuz olmayacak. hayat tüm acı gerçekleriyle kapıda bekliyor. hazır vaktiniz varken yaşadığınız anın keyfini çıkarın.

Kendinizle barışamıyorsunuz çünkü mükemmeliyetçisiniz.
Bu yaşlarda bu gibi düşünceler normaldir geçer çok kasmayın.

Sadece ergenlik bu anlattiklarin. Hepimiz gectik o zamanlardan. Inan hayatinin sonuna dek böyle sürmüyor, biz de hep platonik takıldık o yaslarda. 17 yasindaki erkekler daha çocuk gibi oldugu icin senin yasindan büyük erkeklere ilgi duyman dogal. Bayanlar erken olgunlaşiyor. Ama bi adim atma, birak sadece sev baska bisey yapma. Yaparsan yanlis yapacaksin kirilip inciniceksin cunku.
Emin ol ileride cok daha farkli olacak cevren cok seveceksin cok sevileceksin.. Aşk çok güzel bisey inan. Ve sen daha aşkı yaşamadın. Bunu bekle

Ve sana bi abla tavsiyesi, makyaj yapma gerçekten saçlarını filan da boyama. Sonra çok pisman oluyorsun. Sana suan oyle gelmese de olduğun gibu güzelsin yüzündeki masumluk güzel. Büyük görünmek iyi bir şey degil ki birak yaşında ol. En fazla rimel sur dudak kremi sür.

Hayatımın en güzel dönemleri bu dönemleri mahveden insanlarla geçiyor ne yazık ki. Hoşlandıklarım veya arkadaşlarım çok pozitif kıpır kıpır ve eğlenceli olduğumu söyler onunla da böyleyim ama onun yanında hiç olgun kalmıyorum sanırım. Seni hiç duramaz mısın ya diyip gülüyor falan benimleyken hiç ciddi durduğunu görmedim hep gülüyor. Rol yapmaktan da sıkıldım canım yanarken gülmek berbat bi olay özgüvenim sıfırken gülücükler saçmak daha bir içime kapatıyor beni

Birincisi; yasin daha çok küçük o yüzden aşkı bulamamis olman gün icerisinde acikman kadar doğal bir durum :)))) ikincisi, senin yasin donemlerinde herkes kendini beğenmez yaptigindan emin olamaz ya da düz saç mi dalgalı saç mi onu daha güzel gösterir bi türlü karar veremez ve bu yüzden kendisini de bi türlü beğenemez :) Boşuna canını sıkıyorsun, 20den sonra saçını biraz uzatıp ayaginada kiyafetinle uyumlu renkte topuklu ayakkabiyi gecirdin mi hiç bişeyi kalmaz :) He bide; güzel çirkin herkes bir gün karsilikli dolu dolu bir aşkın içine düşüyor,yani bulamadigin zaman çirkin olmuyorsun sadece daha o kişiyle karsilasmamis oluyorsun.bunu da unutma :)))

17 yaşında 30 yaşındaki bir bayanın öz güvenine sahip olmak diye bir şey yok.bu hissettiklerin normal böyle hissetmeye devam et bu hisler senin abuk subuk işlere atılmanı önleyecektir.

... güzel çirkin herkes bir gün karsilikli dolu dolu bir aşkın içine düşüyor...

Yanlışınız var :)

Konu sahibine de iç açıcı şeyler söylemek isterdim ama.. neyse. Yine de olacak diye kendini şartlayıp çok fazla umut bağlamasın sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…