Kendimi yıpratmaktan biktim :((

belki de karşı tarafta anlayamadığınız ya da fark edemediğiniz bazı değişiklikler oluyordur.bu da sizi korkutuyordur

teşekkür ederim cesaretimi toplayip en kisa surede gidicem insallah

Kusura bakmayin merak ettim iliski tekrar baslamayinca sizde paranoya mi olusmaya basladi doktora giderek mi atlattiniz kendiliginden mi geçti

şu ara hayatının kendini yalnız hissettiğin, kötü bir zamanıysa ve sevdiğin farketmeden yeterince yanında bulunamıyorsa böyle hissediyor olabilirsin, çok bağlanmışsın, bence hayat amacının kendin olduğunu sevilen kişinin bir noktadan sonra sadece araç olduğunu hatırlamalısın, bu kadar fazla sevmek gereksiz ve başa bela. iki tarafa da zarar verir. ona hissettiğin sevgiyi dengele ve fazlasını kendine, hayatına yöneltmeye çalış bence :)

Malesef bu sekilde mantikli dusunuyor olmama rağmen uygulamasini yapamıyorum

Bağımlılık derecesine gelen sevgiler kişiyi ve karşısındakini çok yıpratıyor. Bu sebepten ilişkiniz bile bitebilir.
Tek tavsiyem; bir an önce psikolojik destek almanız yönünde.
Kafanızı meşgul edecek başka şeyler de bulabilirsiniz.

Iliskim yıprandi cok iyi gecmeden doktora gorunucem inşallah tesekkurler yorum için

bende sen gıbıydm bunu farkettım neden dıye sordum olamam gerek oyllanmak ıcın fılm falan ızlıyorum eskısı gıbı degılım ıcım cosada frenlıyorum kendımı mantılgıımla duygularımı bastırıyorum bizimde 6 yıldı bıttı artık umursamıyorum bastırmayı basardım buu arada psıkolojı ogrencısıyım 2 sınıfa gectım zatn psıkolojı okumaya baslayınca duzeldım... neyse mantıgınla yenebılırsın psıkaytr ılac verır yanı mesela agır deprasyon yasarsın cok uyursun yada uyumazsınn psıkologa gıtmen lazım. mantıkla yada baska yontemler oluyor tedavı yontemlerı hal oluyor .okb takınıtı oluyor her konuda olablr mesela el cok yıkama yada bırının hep kotu davranmasını dusunme yada bırı benı ızlıyor mu bırıne cok baglanmak askta zaten psıkolojık septomlar gosterır asık olan ınsanların hepsınde vardır bu :) tabı ask psıkolojık bı bozukluk degıl ama fazla hormon salgılanıyor

Son düzenleme:
teşekkür ederim cesaretimi toplayip en kisa surede gidicem insallah

Kusura bakmayin merak ettim iliski tekrar baslamayinca sizde paranoya mi olusmaya basladi doktora giderek mi atlattiniz kendiliginden mi geçti
Yok canım biz uzun süre ayrı kalmadik. Nişanlim bana yanlışlarımi gösterdi hep. İlişkide olan ve bize zarar veren şeyleri seviyoruz aşığız diye hiç görmezden gelmedik düzeltme ve devam etme yönünde gittik ki evlenince sorun olmasın diye. Zamanla hatasini kabul eden insan yavaş yavaş ilişkisi de düzene giriyor . En güzel tedavi zaten sevgi saygı. Bu ihtiyaçlar karşılıklı. olursa özgüven ozsaygi düzeliyor.

Aa son bir aydır tam olarak aynı durumdayım. yani genelde böyleyim de ben son bir ayda psikolog mu psikiyatri mi diye düşünüyorum :) ama kendime söz verdim bugün kendimi biraz geri cekicem tam bugünden itibaren. çünkü beni hiç aramiyorsun dedim ona. o da bana fırsat vermiyorsun ki dedi. haklıydı sürekli arıyorum. sanki ben aramayinca kaçacak gibi.

Burcunuz Yengeç mi? Yengeç burcu bir arkadaşım var,en mutlu anlarında bile kendini üzüp yıpratacak birşeyler bulur hep,bana onu hatırlattınız.
Sonradan ortaya çıkan bir durumsa uzman yardımı almanız iyi olur,çok yıpranırsınız böyle çünkü.

Yok ben başak burcuyum hep uzup yipratcak sey bulmuyorum bu konu dışında aslinda bu konuda takili kaldim maalesef

Ayy insallah kurtuluruz bu durumdan canim sen boyle diyince aslinda hakli buldum bazi seylere ona fırsat vermiyorum bende :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…