Yakın zamanda bir yakınınızı mı kaybettiniz yada bi filmden filan mı çok etkilendiniz ki ? Birde şey olabilir özel günlere yaklaşırken duygusallık çok yoğun oluyor bende.Çok sevdiğimi hissediyorum ağlıyorum filan.Öyle bir şey olabilir mi ? Ne zamandır böyle ? Eğer geçici değilse uzmanla görüşmekte yarar var tabi.
Psikolog bence.Ama daha iyi bilen birileri çıkar mutlaka.Ben şimdi yanıltıcı olmayım.Birde şeyi merak ettim 6 senedir birlikteymişsiniz ya acaba son zamanlarda tavırları mı değiştide böyle hissetmeye başladınız ? Özel bir soru sorduysam kusura bakmayın lütfen.Enteresan geldide o yüzden merak ettim.Hayır etkilendigim bişey olmadi yada ben farkinda değilim ozel gunumlede alakasi yok aylardir böyle neden boyle oldugunu bilmiyorum bende sizin gibi cok sevdigimi anliyorum agliyorum arada buda yipratiyor maalesef. peki yardim almak istesem psikolog veya psikiyatri hangisine basvurmam gerekir
Özgūven eksikliginiz mi var..
Psikolog bence.Ama daha iyi bilen birileri çıkar mutlaka.Ben şimdi yanıltıcı olmayım.Birde şeyi merak ettim 6 senedir birlikteymişsiniz ya acaba son zamanlarda tavırları mı değiştide böyle hissetmeye başladınız ? Özel bir soru sorduysam kusura bakmayın lütfen.Enteresan geldide o yüzden merak ettim.
Hmm...ilginc...özgūven eksikligi olmayan tipler genelde bu kadar bağımlı kisilik olmazlar...bi de 6 yıl olmus..
Çok enteresan.Seversin sarıp sarmalamak istersin anlarım da acı çekmek kötüymüş.Umarım düzelir en kısa zamanda..Her zamanki davranislari aslında ama bana yetmiyor bende aşırı bi tutku aşırı sevgi oldugu için ondanda cok fazla seyler bekliyorum sanırım ah bi normale dönse hislerim acı cekmesem diye cok dua ediyorum
BAglılık degil bagımlılık..ve ciddi boyutlardaysa yardım almak gerekir evet..kendi hayatını da sevgilin hayatını da zehredebilirsin zira.
Çok enteresan.Seversin sarıp sarmalamak istersin anlarım da acı çekmek kötüymüş.Umarım düzelir en kısa zamanda..
Evet aynı ben ama benim dönem dönem tavan yapıyor sebebini bende bilmiyorum vallahi ama ben okb hastasıydım her ne kadar düzelmiş olsa da belki budur sebeb diye düşünüyorum.Bir de ben 8 senelik evliyim ve hala bana çok aşık bir kocam var ama yinede heran yanlış yapacakmış ya da birşey olacak ayrılacakmışîz gibi hissedip ağlama nöbetlerine girdiğim zamanlar olmuyor değil.Mesela bırak aldatmayı bana hakaret dahi etse,kesinlikle boşanırım bu kadar sevmeme rağmen.Ve çevremdeki olumsuz evlilik leri görünce eninde sonunda öyle olacakmışız gibi onlar normal biz anormal gibi geliyor(ki ben asla çocuk içinde olsa onların kabullendiği şeyleri kabullenemem.)İşte o zamanlar da gereksiz saçma belki ama ağlama nöbetleri geçiyorum.Yani güzel kardeşim normal değiliz vesselâm. ..
Ne söylesem yanlış olur ama normal bir durum da değil bu sonuçta,bu sebeble psikiyatri ye gitmek mantıklı sanırım zaten gerek görürse Dr seni psikoloğa yönlendirirBenim bu durumumum okb ile alakasi olabilirmi sizce
psikolog mu psikiyatri ilemi gorusmem doğru olur