Kendimi yeniliyorum kızlar

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
farkettim ki kendime bakmayı bırakmışım. o yüzden kendimi yenileme dönemine geçiyorum
1)saçlarım uzun fakat ince ve yıpranmış hızlı uzayarak kendine gelmesi için sinamekili yağlı vitaminli karışım hazırlayıp haftada bir uygulayacağım.
2)yüzüme haftada bir kil maskesi yapıcam ve fırsat oldukça patates dilimleriyle dinlendiricem
3)her akşam yüzümü narlı sabunla yıkıycam
4)zayıfım ama çok ufakta olsa bi göbeğim var dar giyince beni rahatsız ediyor 20 den başlayıp yükselterek mekik çekicem
5)su içme alışkanlığım yok enazında 1lt su içicem
6)dudaklarım çok ince değil ama biraz daha kalın olsa zararı olmaz kaşık ve kalem egzersizine başlıycam
7)kirpiklerimin uzamasını istiyorum badem yağı aldım,birde 3 4 liralık ucuz şeffaf rimellerden aldım rimelin fırçasını yıkadım ve onunla sürüyorum badem yağını(not:1 damladan fazla dökmeyin fırçaya akıyo )
Aklıma gelenler bukadar böyle bir şeye ihtiyacı olanlar varsa katılsınlar beraber yapalım hem destek oluruz birbirimize

aslında ben de bole bişi istiyorum ya da ne ıstedıgımı bılmıyorum dengesız beslenıyorum bazen yemek yemeyı bıle unutuyorum kola abur cubur yıyorum aklıma gelınce.. sureklı kılo verıyorum 54 55 gelıyodum bı ara öncekı gun tartıldım 50 ye düşmüşüm zayıflık bana yakışmıyo burnum büyüyo yüzümün kemıklerı çıkıyo kola çerez çıkolata cıps yıyıp duruyorum hareket yok sadece ev işlerı bı de oğlumu dısarı çıkarıp parka goturuyorum tüm hareketım bu... hantalım uyusuk abur cuburdan cıldım sıvilcelendi napmam gerektıgını de bılmıyorum bişi de yapmak ıstemıyorum aslında dedımya hantallastım ve bunlar bu sıralar bole oldu eskıden ıyı hıssederdım kendımı özguvenımde gıttı sebebsız çocuktan baska ugrasım yok işe yaramaz hıssedıyorum kendımı....moralım yerıne gelsın dıye alışverış yapıyorum hiç faydası yok bırazda çırkinleşmiş hissedıyorum kendımı galıba....

süper ya ne güzel çok sevindim adına
tabiiki kendımıze bakmalıyız biz bayanlar için ambalaj çok önemli
bende salmıştım kendımı son zamanlar da,çalışıyorum bide,ne makyaj ne bişi
bu hafta komple makyaj yapıyorum daha dikkat ediyorum kendıme ve daha ıyı hissediyorum oğal olarak
bu bile yetti şimdilik
badem yağının içine hint yağı da karıştır acaip işe yarıyo kaş ve kirpikler için
1 yada 1 buçuk litre su süper olur
narlı sabunu nerden buluyosun yaaa bende istiyorum:)))))

biz bayanlların sorunu sürekli iş güç çeşitli bahanelerle kendimize zaman ayırmayı erteliyoruz bence sende kendine böyle bi program hazırlamalısın bunlaru yapmak yarım saatlik bi iş kendini toparla ve başla derim ben

öylemi saçım için alıcam hint yağını kirpiğede kullanırım. evet su çok önemli hem cilt hem sağlık için. bazı zamanlar çok salıyoruz kendimizi onu yapmamak lazım haydi kızlar bakımaa

kusura bakma canım cevap vermemişim narlı sabun aktarlarda var hepsinde olurmu bilmiyorum ama büyüklerinde vardır.

Süpersin!!! keşke bende günde 1litre su içme alışkanlığı edinebilsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…