aslında ben de bole bişi istiyorum ya da ne ıstedıgımı bılmıyorum dengesız beslenıyorum bazen yemek yemeyı bıle unutuyorum kola abur cubur yıyorum aklıma gelınce.. sureklı kılo verıyorum 54 55 gelıyodum bı ara öncekı gun tartıldım 50 ye düşmüşüm zayıflık bana yakışmıyo burnum büyüyo yüzümün kemıklerı çıkıyo kola çerez çıkolata cıps yıyıp duruyorum hareket yok sadece ev işlerı bı de oğlumu dısarı çıkarıp parka goturuyorum tüm hareketım bu... hantalım uyusuk abur cuburdan cıldım sıvilcelendi napmam gerektıgını de bılmıyorum bişi de yapmak ıstemıyorum aslında dedımya hantallastım ve bunlar bu sıralar bole oldu eskıden ıyı hıssederdım kendımı özguvenımde gıttı sebebsız çocuktan baska ugrasım yok işe yaramaz hıssedıyorum kendımı....moralım yerıne gelsın dıye alışverış yapıyorum hiç faydası yok bırazda çırkinleşmiş hissedıyorum kendımı galıba....
süper ya ne güzel çok sevindim adına
tabiiki kendımıze bakmalıyız biz bayanlar için ambalaj çok önemli
bende salmıştım kendımı son zamanlar da,çalışıyorum bide,ne makyaj ne bişi
bu hafta komple makyaj yapıyorum daha dikkat ediyorum kendıme ve daha ıyı hissediyorum oğal olarak
bu bile yetti şimdilik
badem yağının içine hint yağı da karıştır acaip işe yarıyo kaş ve kirpikler için
1 yada 1 buçuk litre su süper olur
narlı sabunu nerden buluyosun yaaa bende istiyorum:)))))
süper ya ne güzel çok sevindim adına
tabiiki kendımıze bakmalıyız biz bayanlar için ambalaj çok önemli
bende salmıştım kendımı son zamanlar da,çalışıyorum bide,ne makyaj ne bişi
bu hafta komple makyaj yapıyorum daha dikkat ediyorum kendıme ve daha ıyı hissediyorum oğal olarak
bu bile yetti şimdilik
badem yağının içine hint yağı da karıştır acaip işe yarıyo kaş ve kirpikler için
1 yada 1 buçuk litre su süper olur
narlı sabunu nerden buluyosun yaaa bende istiyorum:)))))
Süpersin!!! keşke bende günde 1litre su içme alışkanlığı edinebilsem...