- 2 Şubat 2017
- 3.333
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
Annem 10 yıldır beenimle yaşıyor. İkiz kızlarımı beraber buyuttuk. Ben eşimden ayruldım. Ve annem engelli ben Devleette teknik memurum. Ben işe gidince annem evde kalabiliyordu. Hareketsilikten otura otura aniden bir gun ödemler başladı ve şeker hastası oldugu içşn vucutta gözenekler açılmaya başladı.Kalp yetmezliği tehşisi konuldu. Doktor ilaçları içtikçe ayakları düzelir dedi. Bende yurtdışına arkadaşımın yaanına gitmek için 2 ay önce bilet almıştım. İlaçları başladık. Komşulara emanet edip gittim
Ben gittiğimde durumu kötü değildi. Döndüğümde bacaklarında yaralar açılmıştı.Cildiye ye giddeceğiz. 1 ayda 4 dr gezdik. Gittiğime pişman oldum

. Bugun düştü bide. Been çalıltıgım için devletten taşeote bulundum. Annem 100 kilodan fazla ne kaldırabiliyorum nee indirebiliyorum düşünce. Merdiveen çıkamıyor evin içinde bile yürüyemez oldu. Huzur evinden yaardım istesem vijdanım el vermiyor, Çalıltıgım için 3vde bırakmakta öyle delirreceğim. Sanki huzur evine verirsem Cehennemle cezalandıralacagım

ne yapacagımı şaşırdım siz olsanız ne yapardınız?