- 18 Mayıs 2015
- 231
- 73
- 35
-
- Konu Sahibi tagsforlikes
Adam size demiş ki "Hayatıma iki sene kimseyi almayı düşünmüyorum, benden uzak dur." şimdi bunu anlayamıyorsanız, zaten size başka bir şey etki edecek değil, mesaj atmaya devam edin, başka biriyle ne kadar kolayca ilişkiye başlayabildiğini görünce aklınız başınıza gelir zaten. Hayat ve acı gerçekleri yine.
konun devam niteliğinde olduğu için kapanacaktır.Cevabı diğer konunda defalarca yazıldı zaten
Hayata surekli karamsar yonunden bakan su iki uye mumkunse benim konularima ASLA yorum yapmayin birdaha..
emredersin!biz karamsar değiliz sen laf anlamıyorsun sadece... ayrıca istediğim yere yorum yazarım kimseye de sormam! yorum yapılsın diye konu açıyorsun süs diye değilHayata surekli karamsar yonunden bakan su iki uye mumkunse benim konularima ASLA yorum yapmayin birdaha..
Sen de konu açıp istediğin cevabı alamayınca böyle yapmaya hakkın yok isteyen olumlu isteyen olumsız yazarHayata surekli karamsar yonunden bakan su iki uye mumkunse benim konularima ASLA yorum yapmayin birdaha..
Hayata surekli karamsar yonunden bakan su iki uye mumkunse benim konularima ASLA yorum yapmayin birdaha..
Siz burada kimseye emir veremez, kimin ne yazacağını, ne yorum yapıp yapmayacağını söylemeyemezsiniz. Buraya bir konu açıldığı zaman karamsar yorum da gelir, iyimser de. Karamsar yorumları dikkate alıp almamak sizin kararınız ama kimseye ne yazacağını söyleyemezsiniz. Devam şeklinde konu açmanız ve üslubunuz yüzünden sizi KİB'liyorum.Hayata surekli karamsar yonunden bakan su iki uye mumkunse benim konularima ASLA yorum yapmayin birdaha..
Valla sekerim nikah masasinada oturturum burayada fotomu atarim sende kalakalirsin oyleSen çok olumlu yönden bakıyosan durma at mesaj. Evliliğe ikna edersin belki çok sever..
Yersen..