kendimi tutmak icin ne yapmaliyim

tagsforlikes

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
231
73
35
merhabalar. Cok hoslandigim biri var diger konuda anlattim. Onu asla arayip sormak mesaj atmak istemiyorum ve kararliyim. Sizce kendimi engellemek icin ne yapmaliyim bu konuda iradem zayif bazen cok kararli oluyorum 1 saat sonra dinledigimbir sarkidan etkilenip gaza gelip mesaj atiyorum. Lutfen yardimci olun

Adam size demiş ki "Hayatıma iki sene kimseyi almayı düşünmüyorum, benden uzak dur." şimdi bunu anlayamıyorsanız, zaten size başka bir şey etki edecek değil, mesaj atmaya devam edin, başka biriyle ne kadar kolayca ilişkiye başlayabildiğini görünce aklınız başınıza gelir zaten. Hayat ve acı gerçekleri yine.

konun devam niteliğinde olduğu için kapanacaktır.Cevabı diğer konunda defalarca yazıldı zaten

Hayata surekli karamsar yonunden bakan su iki uye mumkunse benim konularima ASLA yorum yapmayin birdaha..

Hayata surekli karamsar yonunden bakan su iki uye mumkunse benim konularima ASLA yorum yapmayin birdaha..
emredersin!biz karamsar değiliz sen laf anlamıyorsun sadece... ayrıca istediğim yere yorum yazarım kimseye de sormam! yorum yapılsın diye konu açıyorsun süs diye değil

At o zaman. Ben insanin icinden geldigi gibi yasamasindan yanayim, kendini tutmanin kime ne faydasi var ki?

Lakin soyle bir sey var, adam seninle olmak istemiyorum demis, mesaj atarsan ben istemiyorum dedim ne yapiskanmissin derse o zaman uzulursun.

Atmazsan , zaten adam seninle olmam demis, seni kendiliginden aramaz.

Her 2 durumda da sana bir yol olmaz, istemeyen adama zorla yapistiginla kalirsin.

olmayan insan yorum yapıp yapmayacağıma karışacak, MÜMKÜN DEĞİL malesef, hiç güleceğim yoktu [/QUOTE]

yazma diyorum yaziyosun senin yaptigin ne

Siz burada kimseye emir veremez, kimin ne yazacağını, ne yorum yapıp yapmayacağını söylemeyemezsiniz. Buraya bir konu açıldığı zaman karamsar yorum da gelir, iyimser de. Karamsar yorumları dikkate alıp almamak sizin kararınız ama kimseye ne yazacağını söyleyemezsiniz. Devam şeklinde konu açmanız ve üslubunuz yüzünden sizi KİB'liyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…