• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi tebrik ediyorummm :)

Y_klbk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.124
89
113
Evet kendimi tebrik ediyorum çünkü kadınlar Kulübü'ne girmekten çok mutluyum .. Duygularımı paylaşmak istyorum sadece umarım doğru yere konu açmışımdır :) ..
Evde netimz pc miz yok allahtan telefon var yani .. Bu siteyi seneler önce nasıl buldum blmiyorum ama buldum işte okadar çok sevyorum ki okadar güzel sohbetler muhabbetler var ki .. Paylaşımlar konuşmalar dertleşmeler .. Herşey mükemmel .. Dediğm gbi imkanlarım yok maalesef konturum oldukça giriyorm günde 2 tl 2 tl feda ediyorm eşimden gizli gizli griyorm sebebini blmyorum ama nete girmemi hç istemyor :( neyse ben devam ediym ..mutluyum işte .. Herkeze çok teşekkür ederim :) iyi forumlar ..

Ben de seni tebrik ediyorumm o zamannnn, iyi ki gelmişsin, iyi ki bizimlesin. Ne mutluuuuuuu :)

eşin neden izin vermiyor..çünkü gözünün açılmasını istemiyor..burası bilinçlendiriyor..her şey öğrenebiliyorsun..onu hazmedemiyor..bende yazmalarım pek mükemmel değildi..yaza yaza öğreniyorum..ne kadarda bazen hatalı yazsam..yazmamla dalga geçende oldu..ama aldı ağzının payını..bu kişi bir baktım..başka birinide eleştiriyor..çok bilmiş biri..ama aramıza hoş geldin canım..:KK50:

Back