- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
- Konu Sahibi atlantistengelenkadin
-
İlaçla geçer yaniBu cinsel yolla bulaşan bir hastalık ,
Eşiniz ya da partnerinizde tedavi olmalı ilaç verir doktor ,beklemeden gidin bir an evvel
İlaçla geçer tabi ,İlaçla geçer yani
Tuhaf olan şu ki ben eşimle prezervatifle ilişkşye giriyorum. Başka bir şekilde kaptım. Şu aralar çok sık seyahatcettim. Umumi tuvaletlerde 45 saat canlı kalabiliyormuş bu parazit.İlaçla geçer tabi ,
Eşli tedavi şart birde eşiniz bunu nereden kaptı mesele orada bir tür parazit bunu yapan
Teşekkürler, ben 15 senedir genital rahatsızlık yaşamamıştım. Akıntı ve idrar yaparken yanma yaptı. Aynen sistit gibi idi belirtilerBelırtısı neydı acaba cok gecmıs olsun bu arada
Havlu ,çarşaf ,farklı bir yere değmesi eşiniz test yaptırsın mutlaka ,içinize şüphe düşürmek istemiyorum arkadaşım bu şekilde öğrendi bazı konularıTuhaf olan şu ki ben eşimle prezervatifle ilişkşye giriyorum. Başka bir şekilde kaptım. Şu aralar çok sık seyahatcettim. Umumi tuvaletlerde 45 saat canlı kalabiliyormuş bu parazit.
Belirtiler sistit gibi, idrar yaparken yanma, vajinanın iç kısmında delirten bir kaşıntı, cinsel ilişki sırasında ağrı ve sarımtrak akıntı. Jel gibi koyu kıvamlıMerhaba akıntılarınız nasıl oluyordu rengi yapısı koku var mıydı başka ne şikayetiniz vardı bu aralar bende sarımsı yapışkan Bi akıntı var silikon gibi
Belirtiler sistit gibi, idrar yaparken yanma, vajinanın iç kısmında delirten bir kaşıntı, cinsel ilişki sırasında ağrı ve sarımtrak akıntı. Jel gibi koyu kıvamlı
Bakteri ve yara vardir mikrobiyologa gidip tum mikroplarin kulturunu yaptirin (klamidya,gonore,ureaplasma-mykoplasma,gardnerella,candida,trikomonas) bunlardan en az ikisi cikar muhtemelen ihmal etmeyin kroniklesirse iyilesmesi zor olur ihmal etmeyin
Selam, çok şükür ki kurtuldum. Teşekkür ederimBakteri ve yara vae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?