• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi sistit zannediyordum.

atlantistengelenkadin

İnsanın kim olduğu değil ,ne yaptığı önemlidir.
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
2.317
4.183
133
Yazdırdığım ilaçlar ile geçmeyince üroloğa gittim. trichomonas vajinit olduğumu idrar tahlili sonucunda öğrendim.ürolog ilaç yazmadı. Kadın doğumcuya sevketti. Ondan randevu alın dedi. Daha önce bunu yaşayan var mı ve tedavi süreci ne kadar?

Bu cinsel yolla bulaşan bir hastalık ,
Eşiniz ya da partnerinizde tedavi olmalı ilaç verir doktor ,beklemeden gidin bir an evvel

Zor geçer trichomanas inatçı olur jinekolog tedavi eder ve erkekten geçiyor evet. Bunu bulaştırdı ise smear ve hpv testi mutlaka danışın doktora hpv de bulaştırmış olmaması için önlem alın şimdiden.

Genelde gonore ile birlikte rastlanır. Cybh testleri yaptırmalısınız ve partner ya da partnerlerinizi uyarmalısınız.

İlaçla geçer tabi ,
Eşli tedavi şart birde eşiniz bunu nereden kaptı mesele orada bir tür parazit bunu yapan
Tuhaf olan şu ki ben eşimle prezervatifle ilişkşye giriyorum. Başka bir şekilde kaptım. Şu aralar çok sık seyahatcettim. Umumi tuvaletlerde 45 saat canlı kalabiliyormuş bu parazit.

Tuhaf olan şu ki ben eşimle prezervatifle ilişkşye giriyorum. Başka bir şekilde kaptım. Şu aralar çok sık seyahatcettim. Umumi tuvaletlerde 45 saat canlı kalabiliyormuş bu parazit.
Havlu ,çarşaf ,farklı bir yere değmesi eşiniz test yaptırsın mutlaka ,içinize şüphe düşürmek istemiyorum arkadaşım bu şekilde öğrendi bazı konuları

Bacak arası temasıyla gecebılıyor ıstedıgınız kadar przvatif kullanın yanı etkılı olmuyor ama ılac etkılı duzenlı kullanın gecmıs olsun

Trichomonas sadece cinsel yolla geçmez. Araştırmalarda bakirelerde de görüldüğü tespit edilmiştir. Yabancı pek çok kaynakta cinsel yolla bulaşan hastalıklar sınıfından çıkarılması tartışılıyor şuan.

Merhaba akıntılarınız nasıl oluyordu rengi yapısı koku var mıydı başka ne şikayetiniz vardı bu aralar bende sarımsı yapışkan Bi akıntı var silikon gibi

Merhaba akıntılarınız nasıl oluyordu rengi yapısı koku var mıydı başka ne şikayetiniz vardı bu aralar bende sarımsı yapışkan Bi akıntı var silikon gibi
Belirtiler sistit gibi, idrar yaparken yanma, vajinanın iç kısmında delirten bir kaşıntı, cinsel ilişki sırasında ağrı ve sarımtrak akıntı. Jel gibi koyu kıvamlı

Bakteri ve yara vae
Belirtiler sistit gibi, idrar yaparken yanma, vajinanın iç kısmında delirten bir kaşıntı, cinsel ilişki sırasında ağrı ve sarımtrak akıntı. Jel gibi koyu kıvamlı
Bakteri ve yara vardir mikrobiyologa gidip tum mikroplarin kulturunu yaptirin (klamidya,gonore,ureaplasma-mykoplasma,gardnerella,candida,trikomonas) bunlardan en az ikisi cikar muhtemelen ihmal etmeyin kroniklesirse iyilesmesi zor olur ihmal etmeyin

Back