Kendimi sevmiyorum kendimi kötü hissediyorum

Gulumsehayata85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2020
110
81
39
Arkadaşlar kendimi hiç sevmiyorum devamlı uyumak istiyorum. Hayatım mükemmel geçmedi ben çirkin bir kızım kimse beni sevmiyor bakımsız çirkin tombik bir insanım hayatımı değiştirmek istiyorum ama olmuyor . Birisi beni sevmiyor diyorum ama ben dahi kendimi sevmiyorum

psikologa gideblirsin kendini çok iyi hissedeceksin sonrasında çünkü eminimki hayatında bir çok güzellik vardır onları farkında varmanı sağlar terapi

Eskiden böyle değildim açıkçası hatta ben 4 evre kanser iken dahi daha mutlu hissediyordum tayin istedim memleket e geldim. Kendi memleketim de iş arkadaşları yada çalışanları anlamıyorum açıkçası iyi davranıyorum yardım eden bir insanım işimi de iyi yaparım fazlası ile ama bir türlü anlasamadigim insanlar oldu. Tuhaf olan çalıştığım yerde kanser oldum kabul ben ağzımı dahi açmadan ben yapamam demedim hiç bir işi ama en küçük konuda hastalığımi kullandığım söylenmesi beni deli ediyor. İşin tuhaf i benden daha az çalışan kişiler diyor bunu anlamıyorum insanları açıkçası kendime değer vermekten de vazgeçtim artık

Arkadaşlar kendimi hiç sevmiyorum devamlı uyumak istiyorum. Hayatım mükemmel geçmedi ben çirkin bir kızım kimse beni sevmiyor bakımsız çirkin tombik bir insanım hayatımı değiştirmek istiyorum ama olmuyor . Birisi beni sevmiyor diyorum ama ben dahi kendimi sevmiyorum
Önce kendinizi sevin. Mutlu olmak için biri yada birilerinin hayatınıza girmesini beklemeyin. Mutluluk daimi bir duygu değil, anlardan ibaret. Kendinize yönelin iyi gelen şeyleri yapın.

X