Haklı olsam bile savunamıyorum kendimi, hakkımı arayamıyorum , birçok kişisel gelişim ile ilgili araştırma yaptım ama yine büyük bir ilerleme yok bende. Bir örnek verecek olursam: lise zamanında hoca tarih sözlüsü yapmıştı. Herkese 3 soru sordu. Ben çalıştığım için bilmiştim soruları, sonra tenefüste kızlarla otururken sınıftan Bir kız (birbirimizi pek sevmeyiz) beni kast ederek:
"Hoca X'e kolay mı sordu"dedi.(ama iyi niyetle sormadı, Hoca'dan torpili var dercesine sordu) Ben slk gibi hiç cvp veremedim o an , sadece onunla aynı ortama girmeyerek tepki koydum. Böyle basit şeyde kendimi savunamıyorum. Sizce bu konuda nasıl değişebilirim . Bu sadece küçük bir örnekti. Buna benzer şeyler işte.
"Hoca X'e kolay mı sordu"dedi.(ama iyi niyetle sormadı, Hoca'dan torpili var dercesine sordu) Ben slk gibi hiç cvp veremedim o an , sadece onunla aynı ortama girmeyerek tepki koydum. Böyle basit şeyde kendimi savunamıyorum. Sizce bu konuda nasıl değişebilirim . Bu sadece küçük bir örnekti. Buna benzer şeyler işte.