Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kendimi öldürmessem iyidir. Saçlarım :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cokstandart12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
28
11
28
4 buçuk senedir saçlarm dökülüyor. ama öyle böyle bir dökülme değil bu derdin dermanı yok gerçekten yok. aklınıza gelebilcek herşeyi yaptım testler yağlar bitkiler kürler mezoterapi prp herşey yaptım ya herşeyi vitamin hapları herşeyi yaptım kafayı yicem artık psikolojim bozuldu yolda başkalarının saçlarına bakıyorum saçlarımı sayabilcekmişim gibi geliyor hayır saçlarımı topluyorum alnım geniş olduğu için hiç yakışmıyor salsam saçlarım az kelliklerim çıkıyor öldürcem kendimi ya hiç bir çöüzümü yok Allah dert vermiş öyle bırakmış sanki beni çözümü yok herşeyin bi çözümü var kanserin bile ama benim derdimin yok benim yaptıklarımı başkası yapsa herhalde saçtan görünmezdi. Valla yeter artık ya neden böyle oluyor dua ediyorum herşeyi yapıyorum öğrenciyim yemedim içmedim milyaryar harcadım ama yine yok yok. delirceğim ya yardım edin lütfen kel kalcam diye korkuyorum saçlarım iyice azaldı artık çok çirkinleştim herkes saçların azalmış aa çok az saçların var diyo psikolojik olarak tamamen çöküşlerdeyim artık herşeyimi saçıma göre yapıyorum denize giremiyorum mesela saçlarım dökülür diye tatile gidemiyorum acaba hava durumundan dahamı çok saçlarım dökülür diye kafayı yemiş durumdayım.

Merhaba canım. Inan aynı dert bendede var benimde yaklasik 4 .5 yildir saclarim asiri dökülüyor ve okadar cok azaldiki ayni seyleri bende yasiyorum banada herkes saclarin incelmis falan diyorlar oturup orda aglayasim geliyor. Aslinda yeni bisryler varmi diye bakayim dedim cunku aklina gelecek herseyi bende yaptim mezoyerapi prp yaglar ilaclar herseyi ama ne iyi geldi dersen sana önerecegim iki sey var birincisi saclarini sabunla yika ben alti aya yakindir dogal bi.sabun kullaniyorum evet kötü kokuyor hatta sert oluyor ama sac tellerini kalinlastiriyor biraz inan eskiden sadece topuz yapardim zatende simdi biraz daha kalin görünüyor topuz ama sadece sabun kullaniyorum ha bide ben asla dengeli beslenen bi insan olmadigim icin son 4 aydir falan hergün iki yemek kasigi sabahlari ac karna pekmez iciyorum onunda faydasi oluyormus. Sana saclarim harika oldu sikayetim kalmadi diyemem ama cok sükür artık aynaya baktigimda aglamiyorum cok azda olsa kendine geldi. Buarada son tavsiyem su sicak günlerde bol su ic su cilde ve saca cok iyi geliyor. Umarim saclarin bian önce düzelir. Eger iyi bi uöntem bulursan mutlaka yaz banada lütfen cünkü bende o dökülen saclarimin gelmesini cok istiyorum

Dökülme deyince akan sular durur. Baş belası bir şey. Neden döküldüğü de ayrıca bir muamma.? Bir sebebini bilsek de ona göre dikkat etsek derim. Ama şunu iyi bilirim ki, kızım saç uzaması için keratin dip bakım yağı almış, bayağı memnun kalmıştı, ben de yoğun dökülmem başladığı günlerde kızıma belli etmeden azar azar bu ''keratin dip bakım yağı'' şişesinden saçıma kullandım. Dökülmede yavaşlama oldu, hemen ben de siparişettim şu an 2 . şişeyi bitirdim ama o da dökülme derdimi bitirdi, aman nazar deeğmesin. Herkese de yarasın inşaallah.

Aynı sorun bendede var hergun ev süpürüyorum dusun saclardan gecinmiyor herseyi yaptım kısacık kestirdim burda yzan herseyinyaptım bir bka yaramadı yaramıycakda birsey nişana dugune gitmiyorum sac yapmamak icin sac yokki ne yapıcam zaten alın bolgelerim acıldı kedinin kuyrugunun inceliği kadar bile sacım yok (

Arkadaşlar fikirleriniz için sağolun ama herşeyi yaptırıdm hormon testi hani içerden de bişey yok hastalık felan ama yok saç kalmadı saçlarımı salamıyorum çok utanıyorum çok üzülüyorum 4 senedir aklımda saçlarım var hep Allahım yardım et

Ben de polikistik over vardı . Tam o dönemde saçlarım şiddetli döküldü. Hatta arkadaşlarım arkamda olduğunda aaa ayça saçların dökülüyor derdi. Ben okula gittiğimde hep ağlardım. Saçlarımı okşardım elimde tutam kalırdı. yaklaşık 8 ay polikistik over tedavisi gördüm doğum kontrol hapıyla. Çok şükür kistlerim azalmış. Saç dökülmem de azaldı.
ve bu dönemde şampuanıma çam terebentin esansı katıyorum 1 kapak. Onun da etkisi olmuştur .
Polikistik overınız var mı acaba (allah korusun)

Davines dökülme engelleyici şampuan kullanın.
Bu serisini kullanmadım, ama geri kalan her şeyimiz bu marka ve ailecek aşırı memnunuz.

Küçük boyunu alın ama önce, 250 ml olan var, deneyin. İşe yaradığını görürseniz büyük boy alırsınız. Geçmiş olsun.

Ben de polikistik över yokmuş ama total testesteronum üst sinira çok yakin ondan dökülüyor olabilir mi sizin total testesteronunuz kacti acaba bende androcur doğum kontrol halini kullanmaya basladim

Çörekotu yağı denedin mi? Sürdüğüm dönemde fazlaca saç çıkarmıştı,öyle ki alnıma damlamış alnımın tam ortasında bir tel çıkmıştı

Ben de polikistik över yokmuş ama total testesteronum üst sinira çok yakin ondan dökülüyor olabilir mi sizin total testesteronunuz kacti acaba bende androcur doğum kontrol halini kullanmaya basladim
Malesef hatırlamıyorum, sonuçların olduğu kağıdı da bulamadım. Doktorunuzla bir konuşsanız o daha detaylı bilgi verir

benim annemde de aynı sorun var çok şey kullandı en son geçenlerde bira mayası hapı dökülmeyi azalttı dedi.. hatta gittim ben de aldım benim de baya dökülüyor saçım.. bi de onu mu denesen acaba, eczanede tablet olarak satılıyormuş.. aşkol yok içinde.. ve ayrıca stresten uzak dur, o kadar üzme kendini düzelir inşaallah..

Kesin cozum biliyorum arkadaslar yillardir arastiriyorum sonunda buldum cok guzel sonuclar aldim benimle iletisime gecebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…