- 23 Kasım 2014
- 28
- 11
- 28
- Konu Sahibi cokstandart12
4 buçuk senedir saçlarm dökülüyor. ama öyle böyle bir dökülme değil bu derdin dermanı yok gerçekten yok. aklınıza gelebilcek herşeyi yaptım testler yağlar bitkiler kürler mezoterapi prp herşey yaptım ya herşeyi vitamin hapları herşeyi yaptım kafayı yicem artık psikolojim bozuldu yolda başkalarının saçlarına bakıyorum saçlarımı sayabilcekmişim gibi geliyor hayır saçlarımı topluyorum alnım geniş olduğu için hiç yakışmıyor salsam saçlarım az kelliklerim çıkıyor öldürcem kendimi ya hiç bir çöüzümü yok Allah dert vermiş öyle bırakmış sanki beni çözümü yok herşeyin bi çözümü var kanserin bile ama benim derdimin yok benim yaptıklarımı başkası yapsa herhalde saçtan görünmezdi. Valla yeter artık ya neden böyle oluyor dua ediyorum herşeyi yapıyorum öğrenciyim yemedim içmedim milyaryar harcadım ama yine yok yok. delirceğim ya yardım edin lütfen kel kalcam diye korkuyorum saçlarım iyice azaldı artık çok çirkinleştim herkes saçların azalmış aa çok az saçların var diyo psikolojik olarak tamamen çöküşlerdeyim artık herşeyimi saçıma göre yapıyorum denize giremiyorum mesela saçlarım dökülür diye tatile gidemiyorum acaba hava durumundan dahamı çok saçlarım dökülür diye kafayı yemiş durumdayım.