kendimi okadar işe yaramaz hissediyorum ki

Rabbim hayırlısını versin her şerde bir hayır vardır derler. içini ferah tut lütfen.

kpss sonucumu ilk gordugumde basımdan kaynar sular dokulmustu aylarca calıstım emek verdım boşunaymıs. şimdi kpss adını duymak bile illet.

baska alanlara yonel aof bolume yazıl bır taraftanda iş ara kendıne.

yapacak bişey yok

yani hiç lys ye hazırlanmak için kasmayim mi? Açıktan da kim ne oluyo ki.Gerçekten ne yapmalıyim bilemedim.
Mühim olan pomem ise sizin için üniversiteye gitmeye gerek yok bence olmazsa secenek icin tecrübe edinmek daha iyi. Ama üniversite okumak da isterim derseniz olabilir tabi

şimdi şöyle ben çalışıyodum.liseden mezun olduktan sonra üniverste snavına hiç girmedim.çünkü mecbur çalışmam lazımdı.Sonra iş çıkısları evde kendi kendime ders çalışıyodum fırsat oldukça.Anneme de yaşım bu yıl son son dedikçe tamam bi dene bakalım dedi ve ben işten çıkıp ders çalışmaya başladım ama meslek lisesi mezunu bide mezun olalı 5 sene olduğu için sıfır bilgiliydim.nese son 5 ay kala 4 yılı 5 aya sığdıriyim diye habire çalıştım ama yapamadım olmadı.Şimdide annem işe giriyim diye gözümün içine bakıyo.maddiyat işte. Mecbur yine işe gircem galiba

evet en iyisi hem annemi daha da sıkıştırmamak.Yani aslında pomem olmazsa busefer hiç mesleksiz kalma diyo arkladaşalrım lys ye çalış en azından düzgün bi bölüm oku yine denersen dene polis olmayı ozaman diyolar.hiç olmazsa polis olamasam bile bi mesleğin olur diyorlar.Bende açıkçası daha çok onlar gibi düşünsemde annem hergün işten çıkmak istediğini yorulduğunu anlattıkça. onu çalıştırcağına sen işe gir diyorum kendime.

aman ben de ilk yıl kazanamadım. kuzenim kazandı. ban da millet işe yaramaz gözüyle baktı.
ikinci yıl 2 yıllık bir bölüme gittim. sanki herkes boş boş işle uğraşıyor gözüyle baktı.
gelgelelim bir güzel okulu bitirip hem çalıştım hem de kpss hazırlandım. çok şükür kazandım.

üniversiteyi kazanan kuzenim mi hala bitirmeye çalışıyor 7 yıl dolu :KK70:

evet en iyisi hem annemi daha da sıkıştırmamak.Yani aslında pomem olmazsa busefer hiç mesleksiz kalma diyo arkladaşalrım lys ye çalış en azından düzgün bi bölüm oku yine denersen dene polis olmayı ozaman diyolar.hiç olmazsa polis olamasam bile bi mesleğin olur diyorlar.Bende açıkçası daha çok onlar gibi düşünsemde annem hergün işten çıkmak istediğini yorulduğunu anlattıkça. onu çalıştırcağına san işe gir diyorum kendime.

Artik Uni okuyup is bulmak da ayri bir mevzu haline geldi.

Yani iyi bir calisma ile iyi bir bolum iyi bir Uni yaparim derseniz calismaya devam edin tabi

O 225 i alamayanlarla da var örneğin ben. Bi daha çalışirsin üzülme lütfen

yazmak istedim. karnıma ağrılar girdi kalbim yerinden fırlıcak gibi ata ata.sınav sonucuma baktım ama kazanamamışım oysaki okadar da çalışmışrım çok kötüyüm çok.Polis olmayı çok istiyodum.Kendime gelemiyorum
takma kafana güzelim. biliyorum ne desek üzüleceksin. ama bu hayatta hiç bir şeyi boşuna yaşamıyoruz.
bir fizik kuralı der ki ne kadar aşağı yuvarlanırsan o kadar hızla yukarı çıkarsın...

Canım kısmet bu işler..Ben de ikinci üniversite okuyordum aöf de ,DGS ıle gecıs yapacaktım..Sonra bı baktım kı 1 puanla bı yılım ucup gıttı..ama sımdı dıyorum herseyde var bı hayır..İlk gırısınse ve cok ıstıyorsan seneye tekrar hazırlan..Bı dusuk not ıcın yanlıs tercıhler yapmamanı ve kararlı olmanı onerırım.

yazmak istedim. karnıma ağrılar girdi kalbim yerinden fırlıcak gibi ata ata.sınav sonucuma baktım ama kazanamamışım oysaki okadar da çalışmışrım çok kötüyüm çok.Polis olmayı çok istiyodum.Kendime gelemiyorum

Bu yıl yüksek alan çok yok.
Çok çalışanlar bile düşük alıyor.
Bende girdim barajı aşamadım bile.
Bi tanıdığım 400 yapar derdik oda senin puanlarında kalmış.
Zordu yani
Polislik sınavları 180 200 arası diye biliyorum ben

Zordu yani

yok malesef 250 ve üstü alımlar.

Benim öğrencim de polis olamadığı için üzülüyordu ama dgs ile 2 yıllık elektrik elektronik teknikerliğinden DGS ile elektrik mühendisliğine geçti :21: demek ki başka bir kapıdan ekmek yiyeceksin vardır bir hayır deyip yoluna devam etmelisin :KK58:

Ygs kazansan
belki sınavda belki de mülakatta elenecektin
her şey nasip kısmet
üzülme bu kadar
zaten bayan alımı az
kılı kırk yarıyorlar

Zordu yani
Ham puan 250.

Benim öğrencim de polis olamadığı için üzülüyordu ama dgs ile 2 yıllık elektrik elektronik teknikerliğinden DGS ile elektrik mühendisliğine geçti :21: demek ki başka bir kapıdan ekmek yiyeceksin vardır bir hayır deyip yoluna devam etmelisin :KK58:

bende mecbur başka bir bölüm okuycam

X