- 24 Aralık 2015
- 89
- 26
- 88
- 36
- Konu Sahibi Senakilinc
Merhaba kızlar.bebegim bu pazar 2 aylık olacak.sezeryan ile doğum yaptım ve lohusa depresyonu yaşadım baya bi süre.bebeğe bakamama korkusu,kendini yalnız hissetme, ağlarsa susturamamakdan korkma vs vs.memlekete gittik yaklaşık 1 ay orda kaldım.orda kaldığım sürece iyiydim.yaklasik 9 gündür evime geldim eşimde destek oluyor ama hala bu depresyon hali tam geçmedi.esim işe gittiğinde bende başlıyor bir sebepsiz aģlama hissi.ağlıyorum bu sefer de üzülüyorum bebeğimi mutsuz edicem benim stresim ona yansıcak diye.kendime vakit ayıramıyorum gerçi ayirsamda birsey yapmak içimden gelmiyor.bebegim öle çok sorunlu bir çocuk da değil allah'a şükür ama nedense hiç alışamıcakmışım gibi geliyor zaman hiç geçmiyor sanki.bebegini büyütenlere imrenerek bakıyorum sanki benimki hiç büyümücekmiş gibi.en zoruda uykusuzluk.şòyle 5 6 saat aralıksız uyuyabildigim dönemler hiçmi olmıcak.hep böle yorgun bitkin uykusuzmu olacak bla bla bla.sorular ve cevapları yok.bunlari yaşayan arkadaşlar lütfen bana destek olun ve geçeceğini söyleyin lütfenn