Kendimi kullandırtmama , ezdirmemeye ihtiyacım var.

onlygodcanjudgeme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
546
312
Merhaba arkadaşlar , hayırlı ramazanlar dilerim herkese. Yaklaşık 5 ay önce bir konu açmıştım eşimin arkadaşı ve hanımı bizde gece kalmaya geliyorlardı ( aynı semtte oturuyoruz üstelik alkolde içiliyordu). Ve biz bu çiftle yaklaşık 4 ay kadar görüşmedik ben kabul etmedim aradıklarında falan eşimde bu durumdan rahatsız oldugumu biliyordu sonrada bir süre konuşmadık. Bebek görmeye gelmek istediler uzun bahanelerin ardından kabul etmek zorunda kaldım. Şuanda yine sıkça görüşülmeye başlandı!!! Zaten bi ortasını bulamıyoruz arkadaş , ya haftada 4 kez falan yada hiç. Birazdan yazacağım konuyla alakalı olarakta şunu belirtmek isterim eşimve bu bayan arasında bir ilişki söz konusu değil olamazda. Eşim sinirli vs olsada beni aldatmayacagından eminimdir her zaman. Evet şimdi konuya gelelim. İki gün önce bu bayanın eşi ( yani eşimin arkadaşı ) iş için bir yerde kalacaktı bir gece ve ertesi günde pikniğe gidecektik. Kadın ve çocuğu bizdeydi oturuyorduk. Kadın gelirken çantasında çocuğuna pijama dahi getirmiş??? Ben ona kal bizde demedim etmedim , eşim zaten dükkanda gece 1 e kadar durdu. Bana kalabilirmyiz sizde diye de sormadı!!! Daha sonra çocuğuna pijama falan giydirdi bizde kaldık. Yatak odamızdan su damlatıyor diye tavan vs küflü orda yatamıyoruzSalona yer yatagı yapıyoruz. E kadında orda yatmak istemedi küften dolayı. Salona yer yatagına eşimle ben , salon kanepesinede çocuguyla ikisi yattı. Aynı odada 4ümüz yattık!? Bu gevşekmi gevşek rahat mı rahat terbiyesiz kadın sütyenini çıkartmış gece biz uyurken koltugun üstüne koymuş. Sabah kalktık o kadın hiç bişeye yardım etmiyor tabi eşimle ben hallediyoruz işleri. Ben duşa girdim eşimde sütyeni almış benim yatak odama yatagmın üstüne katlayıp koymuş. Odaya girdim bu ne dedim koltuğn üstüne koymuşsun salona dedi. Hayır dedim benm değil. Kadına sordum aaa orda mı unutmuşum hahaha dedi. Cevap dahi vermedim. Kadın 32 yasınDa ben 21 yasındayım. Kocası hic biseyine karışamaz kadın hemen ağzını bozar. Ve bu kadında eşinin diğer arkadaşlarıylada böyle hep erkeklerle şakalaşır falan fazlasıyla. Benim sormak istediğim şudur ; Bu kadın eşimin beni sevdigini biliyor ve görüyor. Ama kadınla yanlız kalınca hemen bana eşin çok sinirli ben olsam aslaaa çekmemm iyi dayanıyosun. Eşimin ilk evliliginden cocugu var. Ben olsam onu almam evime bi daha , ben olsam çok surat asarım tartıştıgımızda senin yerinde vs vs gibi şeyler söylüyor amacını anlayamadım??? Görüşmeyi kesmek istemiyorum aksine eşimden uzak durması icin neler yapabilirim? Eşim bana sarılır Öper onun yanında yardımlar eder işlerime falan. Bende aynı şekilde. Yani bu kadına her görüştügümüzde biz ayrılmıycaz mesajı vermek istiyorum. Eşime şaka yapıyor mesela eşim pek oralı olmuyor benide dahil ediyor herşeye mesela. Uzun oldu kusura bakmayın ama ben kücük oldugum icin beni kullanmasına izin vermek istemiyorum. Kendi çok az çagırır evine , ama bize çok daha sık gelir mesela evi batmasın diye. Neler yapabilirim arkadaşlar?

Yani kadın kalmak için dahi bana sormuyor kalabilirmiyiz bu gece diye. Bu durumları değiştirmek istiyorum. Görüşmemek en kolayı ama ben aksine görüşüp benimde ağırlığımı tavrımı koydugumu artık kendimi ezdirmeyecegimi bilmesini istiyorum. Gözümü açın biraz lütfen kızlar... o bize geldiğinde yerinden kalkmazdı ben ona gittigimde herseye kosardım artık bende yerimden kalkmıyor keyfime bakıyorum mesela...

Ha şunuda belirteyim arkadaşlar ben mesela eşime diyorum ya sütyen çıkartmakta ne ya terbiyesizlik diyorum o da diyor ki bu kadar pasif kalma ona kendin söyle kendin ver cevabını altta kalma diyor...

Ha şunuda belirteyim arkadaşlar ben mesela eşime diyorum ya sütyen çıkartmakta ne ya terbiyesizlik diyorum o da diyor ki bu kadar pasif kalma ona kendin söyle kendin ver cevabını altta kalma diyor...

iyi de kadın çok rahat
insan arkdaşının eşinin de yattığı odada sutyen çıkarır mı ya?

bence hata sizde 5 ay görüşmeyip neden tekrar görüşüp bu derece samimi oldunuz , eşinizde doğru söylüyor böyle pasif kalırsanız ohoo kadın yakında kendi evinizden kovar sizi

ayrıca ne münasebet aynı odada yatmak bunu nasıl kabul ettiniz aklım almıyor çok garipsiniz görüşmek istemediğinizi söylemek çokta zor değil

Bağları koparmadıkça yapabileceğin hiç birşey yok ya ağzının payanı vereceksin kesiceksin görüşmeyi yada böyle devam edeceksin sütyen çıkarmak nedir ya ben evlendikten sonra kardeşimin evinde bile kalamazken bu ne rahatlıktır

Aynen öyle arkadaşlar bayan türkmenistanlı. Yani üzerindeki badiyi çıkartmadan sütyenini çıkartması imkansız ya o sütyen çıkartırken eşim lavaboya falan kalkmış olsa utanmayacak mıydı. Çok agzı bozuk ve gözü açık terbiyesiz birisi. Benimde bir ağırlığım olduğunu kavramasını istiyorum. Zaten o gün bütün gün surat astım sütyen olayını sorduktan sonra. Ama eşimde konuşsaydın açık açık diye kızdı.

Niye hala ona bir ders verme, kendinizi ispat etme çabasındasınız? Çok mü önemli bu kadının ne düşündüğü?

Hatalısınız. Kalacağını tahmin ettiğiniz anda, evimiz müsait değil, aynı odada yatamayız demeliydiniz.

Sizi kullanmaya devam edecek, almayın evinize. Hazır bahaneniz de var şimdi. Senin aşırı rahatlığından, eşim rahatsız oluyor. Görüşmeyelim de çık bence.

Kadınla ilk tanıstıgımızda adıyla hitap ediyordum benim en kücük kardesim bile senden büyük abla diyor bana demisti o günden beri abla diyorum mesela o istedigi icin. Ama haklısınız o hatasını yüzüne vurmalıyım görüşmemeyede bahanem olur ve kocasıda öğrenir böyle yaptıgını.

Vallahi pessss size

Kadına siz veriyosunuz tavizi Yaşınız küçük olabilir ama sizde hiç akıl yokmu ayni odada eşinizle beraber kaliyo yatmazsa yatmasin gelmeseymis bide yer begenmiyo

Ne demek sutyenini cikarip koymak ben olsam ne evime bastiririm nede bi daha görüşürüm bu ne yaaa ahlaksiz bi kadinla aynı odada kalmak

Eşiniz haklı tavrınızı siz koyacaksiniz hem yabanci kadin belliki yetiştiği ortam böyle genismis

Kusura bakmayın ama çok çok ............ sınız

canim ne agirligi allah askina? Saf misin sen biraz
ben kudurdum burada.
kadin davetsiz evinde kalmaya calisiyor, ustelik kocanla ayni odada yatmaya bayiliyor, ustelik sutyenini cikarip kocanin burnunun dibine koyuyor, sirf tahrik olsun diye, sen hala benim agirligimi farketsin istiyorum demissin.
kadin adami cantaya atip goturecek evden neredeyse. Agirlik ? ?

Aynen böyle yapmak istiyorum çok haklısınız. Peki bunu ne zaman söylemeliyim ve tam olarak ne deyim??

Haklısınız... Zaten etrafımdaki herkes ne kadar safsın falan der bana işte bende biraz açık gözlü olmak istiyorum artık ezilmekten bıktım Kadına direk söyleyecegim neden görüsmek istemediğimi en mantıklısı bu...

İşte demek istedigim bu kızamıyorum kimseye sonra içten içe ben yıpranıyorum yada eşime kızıyorum. Dün sütyrni odamda görünce çıldırdım resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…