• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi kötü hissettim ama..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.667
498
3 gündür diyet yapıyorum 45 dkkada 500 kalori diyet bir cardio videosu var baya terleten ve bayıltcak kadar çok kalp Atışı yapan ben de alışırım sanırım ama.
Üstüne bugün 3 kglık 2 adet dambıl aldım.
Onlarla çalışırken ilk kez sanırım baya zorlandım vücudum biraz terledi ve içime bi sıkıntı oturdu hiç böle olan var mı?
Bir de internette zayıflamaya cardio ve ağırlık ikilisi karışımı baya zayıflatır diyor.
Şimdiye kadar hep yürüyüşle vermeye çalıştım gitti ama zor ve uzun sürede gitti. Bu sefer taktik değiştiriyorum.
Cardio Üstüne dambıl çalışsam olur mu szce yapan var mı?
Açıkçası en merak ettiğim dambıll işe yarar mı?

Pilates yap. Hem zayıfla. Hem sikilaş. Hem de rahatlarsın. Yapmış biri olarak tavsiye ediyom. Çok mutlu hissettirir. Azmin varsa ilk 1 hafta çok önemli. Gecersen tadini alirsan sonucu görürsen. Senden mutlusu yok sanırsın.

dumbell nerden çıktı ki.Pilates,yürüyüş hepsine bedel.Kastan çok pilates yapman daha faydalı.O yağları eritmek için de protein ağırlıklı beslenmen gerek.Bol su.Bir de pes edip pizza,hamur işi şeylere dadanmamak..

Nabzına bakıyor musun?
Bence sen bilmeden
Höldürü höldürü çalışıyorsun
Salona git, hiç değilse besyo mezunu var orda

Valla evde bu kadar ağır spor birden kalp krizine kadar götürür. O yüzden spor salonuna gidin hoca eşliğinde çalışın. Birden bu kadar yüklenilmez. Ve ben de pilatesi tavsiye ediyorum.

dumbell nerden çıktı ki.Pilates,yürüyüş hepsine bedel.Kastan çok pilates yapman daha faydalı.O yağları eritmek için de protein ağırlıklı beslenmen gerek.Bol su.Bir de pes edip pizza,hamur işi şeylere dadanmamak..

Yağlı vücutta dambıl ne kadar çalışırsan çalış zaten kas olmazmış . Ağırlık + cardio çok yqğ yaktırır diyo tüm fitness hocaları nette araştrdım da. Birde spor salonuna yazılmıştım gçen sene orda da programın içine dambıll koymuşlardı. Kollarım baya kalın sıkılaştrıp yağlarını eritmek için aldım dambıll ı

Back
X