Merhaba canım, hemen herkesin hayatında böyle dönemler olur. Fiziki anlamda değişiklik çok yaşadım. Dişlerim çok kötüydü birçok işlemden sonra şu an çok güzeller.
Kilo konusunda değişim yaşadım ilk bebegimde 60 tan 82 kiloya çıkıp evrim geçirdim resmen. Kabus gibiydi o günler. Şu an 60 kiloyum 3 çocuğa rağmen.
Her şey senin elinde, içindeki gücü keşfet. Bak fen lisesinde okuyorsun, ne emek versin en iyisi sen bilirsin. Heba olsun istemezsin değil mı.
Spor yap ,kitap oku,müzik dinle, seni ne mutsuz ediyorsa hayatından çıkar, geveze beynini sustur, az ye miden cop kutusu değil ,sev dua et, vücuduna iyi bak o sana emanet..
Her şey geçiyor,acı da mutluluk da sonsuz değil.
Az once problem oldu kusura bakmayin.Ruhundaki açlığı bastırmak için yiyorsundur muhtemelen. Dikkat et mutlaka. gidebiliyorsan bir psikolağa git gidemiyorsan kendi kendine telkinde bulun. İşe öncelikle kendini sevmekle başla. İnsan kendini sevmez ve değer vermezse kimseden değer göremez. Akıllı kızmışsın. Enerjini okuluna yoğunlaştır. Senin boyunla ,posunla dalga geçenlerin icabına iyi bir ünşversiteyi kazanıp bakabilirsin. Kendini yemeğe değil okumaya odaklandır. Mutlaka başaracaksın. Azmin elşmden hiçbirşey kurtulamaz. hadi bakalım göreyim seni. Yoluna çıkan küçük taşlara takılırsan çok yavaşlarsın unutma. Başaracaksın eminim
Asla elalem icin calismadim.Enerjini yemeğe içmeye değil okula ver.
Fen lisesindeymişsin ne güzel akıllı bir insansın.
Derslerine hırs yap ama iyi bir üniversite kazanmak için , elalem için değil.
Yaşın genç kiloyu da çabuk verirsin. Ekmek, makarna vb azalt, her gün 45 dk tempolu yürü.
Spor salonu beni kasiyor.Spor salonuna yazilabilirsim. Benim ilacım o oldu. Enerjim arttı, konsantrasyonum arttı. En önemlisi hırsımı yemekten değil spor aletlerinden almaya başladım. Hayatının en güzel çağlarında olduğunu unutma. Şimdi düşünüyorum da yaşlarıma geri donsem her anı dolu dolu yaşardim.
Ne zaman sizi cevaplayacak olsam sayfa hata veriyor.Merhaba canım, hemen herkesin hayatında böyle dönemler olur. Fiziki anlamda değişiklik çok yaşadım. Dişlerim çok kötüydü birçok işlemden sonra şu an çok güzeller.
Kilo konusunda değişim yaşadım ilk bebegimde 60 tan 82 kiloya çıkıp evrim geçirdim resmen. Kabus gibiydi o günler. Şu an 60 kiloyum 3 çocuğa rağmen.
Her şey senin elinde, içindeki gücü keşfet. Bak fen lisesinde okuyorsun, ne emek versin en iyisi sen bilirsin. Heba olsun istemezsin değil mı.
Spor yap ,kitap oku,müzik dinle, seni ne mutsuz ediyorsa hayatından çıkar, geveze beynini sustur, az ye miden cop kutusu değil ,sev dua et, vücuduna iyi bak o sana emanet..
Her şey geçiyor,acı da mutluluk da sonsuz değil.
Ne yapmam gerektigini sordum.Bir seyler yapmam gerektigini zaten biliyorum.Canım madem farkındasın bişeyler yap.
Yapacagim inaniyorum cok saolun.Yasima gore daha olgun olduğumu düşünüyorum ama cunku cok fazla sey yasadim.Çok küçüksün daha. O yaşlarda bu ruh hali normaldir ama düzeltmek de kendi elinde. Öncelikle özgüvenini kazan. Diksiyon kursuna yazıl. Sonra yemeği azalt İnan verirsin. Yeter ki İnan
Ben de kendimi iyi hissettikce derslerime yogunlasacagimi düşünüyorum.Kendine rutinler oluştur yağmurcum, işe özgüvenle başla. Matthew McKay ve Patrick Fanning- Özgüven kitabını mutlaka okumanı tavsiye ederim, bu sırada hergün yürüyüş yap bol su tüket böylece enerjin artacaktır. Derslerine de yoğunlaşacaksın iyi hissettikçe. Bol şans
Tabiki de özgüven kazandıracak sana. Kendini her ortamda çok rahat ifade edebileceksin. Eğer yazılabilirsen de bir enstrüman kursuna yazıl. Daha mutlu daha umutlu olursun. Bu arada rica ederimYapacagim inaniyorum cok saolun.Yasima gore daha olgun olduğumu düşünüyorum ama cunku cok fazla sey yasadim.
Diksiyon kursunun bana katkilari neler olacaktir?Ozguven kazanmak anlaminda mi?
Yorumunuz icin tesekkur ederim bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?