Merhaba bu anlattiginiz panik atak baslangici ilk zamanlarda bendede böyleydi sonra tabi anlattiginizdan daha kötü hale geldi gece abdest almaya gittim ölüyorum diye okadar düsünün ve bu cocuk konusu bendede var oda pskolojimi sizin dediginiz gibi yipratti sonra doktora gittim bana escitolapram diye bir antidepresan verdi allaha sükür daha iyiyim… size baska akil veremiycem cünkü kolay gecmiOr ne yapsak gecmiyor biliyorumMerhaba herkese. Ben son zamanlar kendimi çok kötü hissediyorum. Hatta son 2 aydır kalp çarpıntısı ve nefessiz kalma durumları yaşıyorum, doktordan randevu aldım gideceğim. Herşeyden ürker, korkar oldum. Şimdiye kadar çok kötü olaylar yaşasam da hiç böyle olmamıştım. Çocuk konusu ile ilgili derin yaralarım var, belki ondandır? Belki kalp hastasıyım sadece, öleceğim? Belkide uzun yaşayamayacağım ve hiçbir zaman evladımı kucağıma alıp koklayamayacağım. Aslında ölüm düşüncesi çok rahatlatıcı geliyor ama ailemi düşünüp üzülüyorum. Yoksa hemen ölmeye hazırım.
Sabah kalkıyorum kocamannbir hüzün içimde. Zar zor kendimi toparlıyorum.
Bana ne oldu böyle çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun size de arkadaşım... evet bu kadınların bebek sahibi olmakla ilgili çektikleri tam bir işgence. Çook yıpratıcı, öyle böyle değilMerhaba bu anlattiginiz panik atak baslangici ilk zamanlarda bendede böyleydi sonra tabi anlattiginizdan daha kötü hale geldi gece abdest almaya gittim ölüyorum diye okadar düsünün ve bu cocuk konusu bendede var oda pskolojimi sizin dediginiz gibi yipratti sonra doktora gittim bana escitolapram diye bir antidepresan verdi allaha sükür daha iyiyim… size baska akil veremiycem cünkü kolay gecmiOr ne yapsak gecmiyor biliyorum
Evet evet, bence de kalp hastalığı değil tamamen psikolojik. Çünkü sakinleştiğim zaman kalbim de rahatlıyor.Size sarılıyorum
En iyi cozum doktordur her zaman, anlattiklariniz panik atağa benziyor ya da anksiyete bozuklugu gibi de duruyor ama tabi bizler buradan sadece fikir verebiliriz.
Uzmanlardan destek olun, dogru yola gostereceklerdir, cok gecmis olsun.
Evet malesef. Sizede gecmis olsun umarim hemen iyi olursunÇok geçmiş olsun size de arkadaşım... evet bu kadınların bebek sahibi olmakla ilgili çektikleri tam bir işgence. Çook yıpratıcı, öyle böyle değil
Daha da kötüye giderse bende antidepresana başlayacağım. Çünkü çok üzülüyorum, çok mutsuzum...
Panik atak başlangıcı gibi ama anksiyete gibi de ...Merhaba herkese. Ben son zamanlar kendimi çok kötü hissediyorum. Hatta son 2 aydır kalp çarpıntısı ve nefessiz kalma durumları yaşıyorum, doktordan randevu aldım gideceğim. Herşeyden ürker, korkar oldum. Şimdiye kadar çok kötü olaylar yaşasam da hiç böyle olmamıştım. Çocuk konusu ile ilgili derin yaralarım var, belki ondandır? Belki kalp hastasıyım sadece, öleceğim? Belkide uzun yaşayamayacağım ve hiçbir zaman evladımı kucağıma alıp koklayamayacağım. Aslında ölüm düşüncesi çok rahatlatıcı geliyor ama ailemi düşünüp üzülüyorum. Yoksa hemen ölmeye hazırım.
Sabah kalkıyorum kocaman bir hüzün var içimde. Zar zor kendimi toparlıyorum eşim üzülmesin diye.
Depresyon da olabılır. Hemen doktora gidinMerhaba herkese. Ben son zamanlar kendimi çok kötü hissediyorum. Hatta son 2 aydır kalp çarpıntısı ve nefessiz kalma durumları yaşıyorum, doktordan randevu aldım gideceğim. Herşeyden ürker, korkar oldum. Şimdiye kadar çok kötü olaylar yaşasam da hiç böyle olmamıştım. Çocuk konusu ile ilgili derin yaralarım var, belki ondandır? Belki kalp hastasıyım sadece, öleceğim? Belkide uzun yaşayamayacağım ve hiçbir zaman evladımı kucağıma alıp koklayamayacağım. Aslında ölüm düşüncesi çok rahatlatıcı geliyor ama ailemi düşünüp üzülüyorum. Yoksa hemen ölmeye hazırım.
Sabah kalkıyorum kocaman bir hüzün var içimde. Zar zor kendimi toparlıyorum eşim üzülmesin diye.
En yakın zamanda bir psikiyatr ile görüşünMerhaba herkese. Ben son zamanlar kendimi çok kötü hissediyorum. Hatta son 2 aydır kalp çarpıntısı ve nefessiz kalma durumları yaşıyorum, doktordan randevu aldım gideceğim. Herşeyden ürker, korkar oldum. Şimdiye kadar çok kötü olaylar yaşasam da hiç böyle olmamıştım. Çocuk konusu ile ilgili derin yaralarım var, belki ondandır? Belki kalp hastasıyım sadece, öleceğim? Belkide uzun yaşayamayacağım ve hiçbir zaman evladımı kucağıma alıp koklayamayacağım. Aslında ölüm düşüncesi çok rahatlatıcı geliyor ama ailemi düşünüp üzülüyorum. Yoksa hemen ölmeye hazırım.
2 yıl terapiye gittim o evlilikten önceydi. 2 yıl oldu evleneli şimdi.Tedavi gördünüz mü? Kaç yıllık evlisiniz?
Allah içinize ferahlık versinMerhaba herkese. Ben son zamanlar kendimi çok kötü hissediyorum. Hatta son 2 aydır kalp çarpıntısı ve nefessiz kalma durumları yaşıyorum, doktordan randevu aldım gideceğim. Herşeyden ürker, korkar oldum. Şimdiye kadar çok kötü olaylar yaşasam da hiç böyle olmamıştım. Çocuk konusu ile ilgili derin yaralarım var, belki ondandır? Belki kalp hastasıyım sadece, öleceğim? Belkide uzun yaşayamayacağım ve hiçbir zaman evladımı kucağıma alıp koklayamayacağım. Aslında ölüm düşüncesi çok rahatlatıcı geliyor ama ailemi düşünüp üzülüyorum. Yoksa hemen ölmeye hazırım.
Evet ona çalışıyorum... günden güne kötüye gittiğimi farkediyorum çünkü.En yakın zamanda bir psikiyatr ile görüşünçok geçmiş olsun
Allah şifalar versin panik atak, depresyon muhakkak tedavi olunMerhaba herkese. Ben son zamanlar kendimi çok kötü hissediyorum. Hatta son 2 aydır kalp çarpıntısı ve nefessiz kalma durumları yaşıyorum, doktordan randevu aldım gideceğim. Herşeyden ürker, korkar oldum. Şimdiye kadar çok kötü olaylar yaşasam da hiç böyle olmamıştım. Çocuk konusu ile ilgili derin yaralarım var, belki ondandır? Belki kalp hastasıyım sadece, öleceğim? Belkide uzun yaşayamayacağım ve hiçbir zaman evladımı kucağıma alıp koklayamayacağım. Aslında ölüm düşüncesi çok rahatlatıcı geliyor ama ailemi düşünüp üzülüyorum. Yoksa hemen ölmeye hazırım.