How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kendimi kabullenemiyorum

Cnsuuuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
28
6
36
31
Merhaba ben 28 yasında bir kadınım. Görselliğimi son 3 senedir yetersiz buluyorum . Hayatımda bir insan var fakat henüz yüzyüze gelmedik. Beni beğenmeyeceğini düşünüyorum. Beğense bile ciddi psikolojik rahatsızlıklarım var majör depresyon illeti ile mücadele ediyorum. Ve bu durumumu ona anlatmadım. Ailem bile anlamazken karşı cins birinin beni anlaması imkansız gibi. Çok enerjik ve hayatı seven biriydim suan tam aksiyim. Yataktan çıkmak istemiyorum sorumluluk almak bana ölüm geliyor hiçbirseyden zevk alamıyorum evden dışarı çıkamıyorum . Gün içindeki rutin ve işleri bile bana ölüm geliyor bir çok psikiyatri uzmanı ile görüştüm verdikleri ilaçların hiçbiri işe yaramadı. Ve artık hayal edecek gücü kendimde bulamıyorum. Bundan birkaç sene öncesine kadar bu tip durumları yaşayan insanların olduğunu biliyordum ama başıma gelmeden ne olduğunu anlamam mümkün değildi. Sağlıklı bir psikolojiye sahip bir yetişkin bireydim. Sayısız travma yaşadım maddi güç kaybı , iş gücü kaybı , ciddi sağlık sorunları ardından yüzümle ilgili kaza geçirdim. Çok belirgin seyler kalmasa da kimyasal yanık dolayısıyla göz çevrem de ciddi deformasyonlar gelişti ve beni yaşımdan yaşlı gösteriyor. Kendimi kabullenemiyorum. Önceki görüştüğüm kişiyle severek isteyerek görüştüm bana evlenme teklifi edeceğini zannettiğim gün aslında evli olduğunu öğrendim. Hersey üst üste geldi ve artık dayanma gücü kendimde bulamıyorum. İkili ilişkilerim hep bir şekilde bitti mutlu bir evre yaşayamadım. Ve yine aynısı olacak diye düşünüyorum.

Yasadiginiz olaylar sizi bu duruma sokmuş.Ama ne olursa olsun kendinize güveninizi kaybetmeyin lütfen. Bunu tek başiniza yapamiyirsaniz destek alin lütfen hayat hiç kimse için küsmeye değmez

Eminimki çok güzelsiniz .Zor günler geçirmişsiniz bu sizi psikolojik olarak etkilemiş .Şöyle düşünün kim kusursuz .Hayata bi kere geliyoruz bundan sonra mutlu olmaya bakın.Umarım çok sevip çok sevilirsiniz

Back