hayatta her şeyini mücadele vererek kazanan biri olarak yazıyorum sana canım,asla vazgeçme.bence sen bazı fırsatları göremiyosun hemen gözönünde olan.kendini olamayacak şeyler için üzme ve sana daha yakın ve kolay olan şeyleri dene.buralarda da çok başarılı olabilirsin.asla kendini işe yaramaz hissetme.mutlaka çok iyi yapabileceğin ve başarılı olabileceğin şeyler vardır.Allah yardımcın olsun
hadi hayırlı olsun canım...işallah mutlu olursun işinde...
her yazın bi kışı vardır her karanlık günün bi aydınlığı...
şuan bi geçiş döneminde varsay kendini...
gün gelir sende bişeylerden mutlu olursun..
hepimiz hayatımızda kendimizi işe yaramaz hissedebiliriz ama emin ol o sadece senin içinde yarattığın bi karamsarlık...
biraz hayata olumlu tarafından bak ki olumlu olsun...
hayat her zaman yüzümüze gülmez...
ama elbet bigün kendine güvenirsin ve yaşama bağlanırsın....
hayatta en önemli şey senin mutluluğun sen sadece kendi mutlu olacağın şeyleri yap...
kimseye yaranamazsın...
önemli olan SENSİN.....umarım mutluluk seni de yakalar...:teselli:
kuzum hala geçmedi mi yaa
:S
üzüldüm bitmediğine o kötü günlerin
banada oluor ama neyseki kısa sürüyorr
sultan her yere düstügünde ayaga kalkmayı ögreneceksin be canım üzme kendini.. ve nasıl is e yaramıyarmusun bak önüne ne fırsatlar çıkacak sen yeterki yılmadan usanmadan çalıs ve ugras ver olurmu kendine özgüvenini yüksek tut.... unutmaki vehbi koç ankarada çıkrıkcılar yokusunda hamallık yapardı ve cocuklarına bırkatıgı mirası görüyorsun dimi... azmin elinden bisi kaçmaz :)))
ah be cnm..belli küçüksün daha..ilerde allah vermesin ama nelerle karşılaocaksın..ben dermi çekmişim eskiden diyeceksin..okumuyomusun burda arkadaşlar ne dertlerle boğuşuyo..neler yaşıyo...
hayata umutla bakmaya çalış...kendine iş bak azmli olrursan bulursun..herşey senin elinde..yaşadığın minicik kederlere takılma minicik sev
nçler yarat kendine...mutlu nice bi ömür dilerim sana cnm..
canim benim oyle dusunme tabiki calisabilirsin isteyince insanin yapamayacagi is yoktur bosuna kendini uzme hersey duzelir canim yeterki azimli ol kendine guven basarabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?