saol canim ya, okadar caresizimki hic biseyim yolunda gitmiyor hic,
bazi insanlarin okadar sansi varki, hersey hep istedigi gibi oluyor. ama benim tek biseyim bile düz gitmedi. hep tirnaklarimla kazimak zorundayim herseyi, ama hic bisey istedigim gibi gitmiyor, hep önüme engeller cikiyor, napcagimi sasiriyorum. senağlama
canım pardon 29 yazmısım yasına oysa 20 imişin
canım etrafın lafına ne bakıyosun etraf konusur herseyıde der..
sen calısan ıyı bır yere gelmıs bırısıde olsan herkes bır sey der
cuval degılkı buzesın bu lafcı ınsanları
ayrıca kımseyıde mumnun edemezsın....ne yapıyorsan kendın ıcın yap
etraftan ovgu almak guzel bırsey ama olmuyor senı mutsuz edıyorlarsada
sen kendı mutluluguna bak...bır yerden baslamalısın
malesef kımseye hayat tozbembe degıl ve hayat altın tepsılerle sunulmuyor
herkes ugraşıp savasarak bır yerlere gelıyor
sende kararını kesın vermelı ne yapıcagına nasıl bır adım atıcagına karar verıp kararındada kesın olmalısın eger bır seyler yapmak ıstıyorsan
evt ama bazen sadece topragin altina girip orda öylece tek basima uyumak istiyorum, kimse beni rahatsiz etmesin. kimse bisey demesin. ben kimse icin biseyler basarmaya calismiyayim. kimseye biseyler ispatlamaya calismiyayim. kimse bana demesin sen zaten bisy yapamassin diye.
senağlama
sultancıgım canım.ben seni böyle bilmezdim kıss .seninle kk da bi diyalogumuz olmadı ama çok şirin görünüyorsun sıcak geliyorsun insana.hiç ummazdım ki böyle sıkıntılı oldugunu:çok üzgünüm: ama canım benim yakışıyor mu hiç bu laflar sana.assllaa isyan eder gibi konusmamalısın.gerçi isyan ettgini de düşünmüyorum ama ne biliyim bu kadar salma kendini be gülüm.bak ne güzel sapasaglamız ALLAHIM BİZE HERŞEY VERMİŞ.gün dogmadan neler dogar.yaşımız başımız kaç hem.bende bazen diyorum niye hiçbir işim sonuna kadar gitmiyo hep yarım kalıyo yada ben kendimi güçsüz hissediyorum bazen...vs...
ama sonra düşünüyorum da galiba kendime haksızlık ediyorum.herşeyin bir zamanı var dimi ama.bide önemli bir nokta başaracagına kesin inanman lazım canım,inanmadan asla olmaz.böyle ne işe yararım veya ben bu işinde altından kalkamam ve herkes yadırgayacak diye düşünürsen baştan 1-0 durumuma düşmüş kendine yenilmiş hayata yenilmiş olursun..neden başarmayasın ki aklın var saglıgın yerinde..hadi tatlım kendine gel ve pozitif düşün artık..çookk çookk öpüyorum seni canım benim...hayırlı ramazanlar dilerim.:1hug:
canım üzülme ...inş herşey yoluna girier..her insanın dönem dönem senin gibi buhranlı olduğu zamanlar vardır..sen bir kere şunu aklından çıkarma bu senin hayatın..ve bu hayata sen yön verebilirsin..kimsenin lafına sözüne bakma..eger öyle herkesin lafına sözüne bakılacak olursa oooooo hepimiz intihar edelim.. hayat ve yaşamak bu işte ..hayat yaşamak..hayatın bize sunmuş olduğu olaylar karşısında tecrubesizliğimizdir..hepimiz bir şekilde hayatın cilveleriyle boğuşuyoruz...sen doğru olanı yaptıktan sonra herşey yoluna girecek..bol bol dua et... kimseye aldırma.. bak bu yazıyı sana gönderiyorumm..umutla sevgıyle kal..:1hug:a.s.
Kim üzebilir seni senden başka??
kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen??
KİM MUTLU EDEBİLİR SENİ SEN HAZIR DEĞİLSEN??
Kim yıpratır seni sen izin vermessen???
Kim sever seni sen kendini sevmessen???
Hiçbir zaman unutma ki
hersey sende baslar sende biter!!unutma çaresizsen çare sensin!!!..........................................................................................................................................................................................................
canım bunları hissetmen sadece okul iş mi neden kendini yıpratıyosun ki.Ramazan ayındayız bak dua herşeyin ilacıdır içindeki sıkıntının da üzme kendini inşallah herşey yolunda gider tamam mı üzülmeee
nasıl oldun
inş. daha iyisinidr canım?
Canım benim,7 yıl önceki halimi anımsattın bana..
Öyle benziyodu ki söylediklerim benim de..
Toprağın altına yatıp bütün bu sıkıntılardan kurtulmaktan başka bir isteğim yok diyordum..:Saruboceq:
İnanamayacaksın ama Rabbim öyle kapılar açtı ki bana,inanamazsın..
İyi bir hayat için dua etmiştim,hayaller kurmuştum ama bu kadarını ben de tahmin etmiyordum..Bu satırlarımı okuyan herkes maşallah desin lütfen,nazar değecek diye öyle korkuyorum ki..
Bu günler de geçecek canım,1 ay da olsa,1 yıl da olsa geçecek..
Hiçbir sıkıntı sonsuza dek sürmez..
Kendine gel ve güzel günler için hazırla kendini..
Eminim ki o günler çok yakında..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?