- 28 Eylül 2024
- 177
- 15
- 13
- 24
- Konu Sahibi thatsmeduygu
dün de aynı konuya benzer bi konu açmıştım ancak yeni bir şey oldu, daha doğrusu ben pek bilmiyorum. ben öylesine bir tiktok hesabı açmıştım, bu hesabıma tabletten giriyordum. Bu tiktok hesabına sürekli bir ayda bir eski sevgilimin adıyla “kişilerinizden xxxx tiktokta” diye bildirim geliyordu. En son da ben artık biri görür yanlış anlar diye bu çocuğun hesabına girip ilgilenmiyorum seçeneğine bastım. Buju ne zaman yaptığım hakkında bir fikrim yok ama ilişkim varken olduğu kesin. o ilgilenmiyorumdan sonra da bildirim hiç gelmedi zaten tiktoka da girmedim sadece editleme işi olunca video editleyip çıkıyordum. Bugün ise profiline girdiğimiz her kişiye bildirim gittiğini öğrenmemle şok oldum. Tiktok hesabımın kullanıcı adı ve profili benden farklı ama tahmin edebilir ben olduğumu. Çocuğun da kullanıcı adı rastgele tiktok kullanıcı adıydı demek ki çok kullanmıyor diye düşünüyorum. Bilen biri yardımcı olursa çok iyi olur. Sevgilim varken eski sevgilime böyle bir bildirim gidecek olması fikri bile korkunç.