Yaaaa saçmalama gencecik kızsın bu söylediklerini ergenliğine veriyorum bir ablan olarakSivilcem var, sivilce izlerim var. Kalp hastasıyım, göğsümün ortasında ameliyattan kalan dikiş izim var. Dizimde yırtık var. 14 yaşındayım ve neden yaşıtlarım gibi değilim? Kendimi iğrenç bir varlık gibi hissediyorum, tiksinilecek biri değil miyim?
Hayır değilsin normal insansın sivilcelerin elbette geçecek izlerin için mutlaka bir yol bulunur artık estetik sektöründe çok ciddi ilerlemeler var dikiş izi yara izi hepimizde olabilir bu yaşlarda takıntı yapmanı anlıyorum ama inan bunlara kimse takılmaz arkadaşlarımda hiç dikiş yara izi var mı diye düşündüm dikkat bile etmemişim gayet insani bir durumSivilcem var, sivilce izlerim var. Kalp hastasıyım, göğsümün ortasında ameliyattan kalan dikiş izim var. Dizimde yırtık var. 14 yaşındayım ve neden yaşıtlarım gibi değilim? Kendimi iğrenç bir varlık gibi hissediyorum, tiksinilecek biri değil miyim?
Ergenlik döneminde yaglanmalar kilo artışı kıl artisi sivilcelenmeler normaldir. Üzme kendini 18den sonra yüzün oturmaya başlar. Sağlıklı yemekler tüket. Paketli gıdalardan uzak dur.Sivilcem var, sivilce izlerim var. Kalp hastasıyım, göğsümün ortasında ameliyattan kalan dikiş izim var. Dizimde yırtık var. 14 yaşındayım ve neden yaşıtlarım gibi değilim? Kendimi iğrenç bir varlık gibi hissediyorum, tiksinilecek biri değil miyim?
Yaa kıyamamSivilcem var, sivilce izlerim var. Kalp hastasıyım, göğsümün ortasında ameliyattan kalan dikiş izim var. Dizimde yırtık var. 14 yaşındayım ve neden yaşıtlarım gibi değilim? Kendimi iğrenç bir varlık gibi hissediyorum, tiksinilecek biri değil miyim?
Günümüzde sosyal medyada bir güzellik algısı yaratıldı. Kusursuz bir ten, güzel bir fizik. Böyle kişileri gördükçe kendimizi zaman zaman yetersiz hissedebiliyoruz.Sivilcem var, sivilce izlerim var. Kalp hastasıyım, göğsümün ortasında ameliyattan kalan dikiş izim var. Dizimde yırtık var. 14 yaşındayım ve neden yaşıtlarım gibi değilim? Kendimi iğrenç bir varlık gibi hissediyorum, tiksinilecek biri değil miyim?
Lise arkadasim kalp hastasiydi, hepimizden kisaydi, gogsunde boynundan kaburga ortasina kadar ameliyat izi vardi, biz okurken dev bir kaza gecirdi uzuv kaybi yasadi.Sivilcem var, sivilce izlerim var. Kalp hastasıyım, göğsümün ortasında ameliyattan kalan dikiş izim var. Dizimde yırtık var. 14 yaşındayım ve neden yaşıtlarım gibi değilim? Kendimi iğrenç bir varlık gibi hissediyorum, tiksinilecek biri değil miyim?
O yaşta böyle hissetmen çok normal. Sivilce ve sivilce izi doğru tedaviyle geçer. Kalp hastalığına şifa bulursun inşallah. 24 yaşında fotoğraflarına baktığında ne güzelmişim niye böyle düşünmüşüm dersin. Kendini toplumun gözünden görme. Kendini kendi gözünden gör kuzum. Değerlisin sen. Daha bir sürü şey yapacaksın hayatta.Sivilcem var, sivilce izlerim var. Kalp hastasıyım, göğsümün ortasında ameliyattan kalan dikiş izim var. Dizimde yırtık var. 14 yaşındayım ve neden yaşıtlarım gibi değilim? Kendimi iğrenç bir varlık gibi hissediyorum, tiksinilecek biri değil miyim?
yaslarda herkesin sivilcesi ve sivilce izi olur. 40 yasimdayim, daha yeni bitti sivilce derdim. Korelilerin cildi meshur ya bu ara, bugun ozellikle baktim onlarda da sivilce ve iz var.Sivilcem var, sivilce izlerim var. Kalp hastasıyım, göğsümün ortasında ameliyattan kalan dikiş izim var. Dizimde yırtık var. 14 yaşındayım ve neden yaşıtlarım gibi değilim? Kendimi iğrenç bir varlık gibi hissediyorum, tiksinilecek biri değil miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?