• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi ifade edemiyorum çok üzgünüm :(

Kara-Elmas

SENİ YARADAN ÖTÜRÜ SEVİYORUM ❤
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
146
8.089
88
Ben bu siteye dün üye oldum bugün bilmeden bir derdin mi var bölümüne evlatları mı nekadar sevdiğimi ve annelik kutsal kelimesini kullan digim için çok fazla eleştiri aldım burdaki çok uzun süredir üvey olan katılım cılardan eleştiri almak beni inanın çok üzdü .. Sizlere soruyorum sevdiğiniz insanın hatalarını yanlışlarını kalp kurmadan ifade etmek bukadar zor olmasa gerek ..yeni gelenlere bilgisi olmayanlara birazdaha iyi niyetli ve anlayışlı olmanızı istiyorum.. Alaycı asebi olmaya ne gerek var.. Yine tekrarlıyorum kendimi ifade edemediğim için ÖZÜRDILERIM ...

Son düzenleme:
Niye özür diliyosunuz,insanların malına,canına istemeyerek kasitta mı bulundunuz. Sizinle alay edenler burayı çok iyi kullaniyorda ne oluyor. Kendinizi bu kadar eziklemeyin,bende bilmiyorum napayım karalar baglayim yaş mı tutayım. Anlamadan,dinlemeden karşısındakilere alay edenlere uyuz oluyorum.

Canım, "Bir Derdim Var" bölümüne o şekilde yazı yazman sence ne kadar doğru?
Yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olmayanlar var, düşük yapanlar, bebeğini kaybedenler var burada.
Bunu senin için demiyorum üstüne alınma; sadece doğurmakla kutsal olunmuyor.

Annelige cok fazla anlam yukluyorsun da ondan bu kirilmalarin. O konuda cocuk sahibi olamayanlar da yorum yapmis. Insanlari kirmaktan cekinmeliyiz. Bazi sevincler insanin icinde yasanmali.

Burada yazılan herşeyi çok fazla takmayın. Binbir türlü insan var burda..Birde iki kere "üye"yerine yanlışlıkla "üvey"yazmışsınız..düzeltin isterseniz.Birde onunla alay etmesinler

Dedim ya ben yeniyim diye iyi okursan sevinirim amacım insanları üzmek deyildi beni normal hayatımda ki çevrem iyi bilir ben elimden geldiğince insanları üzme meye çalışırım

şimdi gördüm o konunuzu, bir insan neden bir foruma çocuklarım var çok şükür mutluyum diye konu açar ki :işsiz:

Dedim ya ben yeniyim diye iyi okursan sevinirim amacım insanları üzmek deyildi beni normal hayatımda ki çevrem iyi bilir ben elimden geldiğince insanları üzme meye çalışırım
İyi okudum zaten, ben de kötü bir şey yazmadım. Sadece insanlar yanlış anladıklarından dolayı o şekilde yorum yapıldı sana.

Ben bu siteye dün üvey oldum
Öz zamanla olunuyor

burdaki çok uzun süredir üvey olan katılım cılardan
Çok uzun zamandır üveyse,benimsememişizdir

Asebi nasıl olunuyor,asabi çok var burada,başta ben.
Diğer yanlışları telefondan yazdığınız için belirtmedim.Malum,otomatik klavye azizliği.
Konunuza gelince Allah çocuklarınızı size bağışlasın,

Şimdi baktım konuna hakkaten olmamis ama niyetinin nispet değil mutluluğunu paylaştığın bariz belli. Neyse olur böyle şeyler banada konu açmak için konu acmisin dediler : (

Boşver gerçekten ben kimseyle tartışmaya girmedim ama iyi takip ediyorum gerçekten böyle değişik kendini bişey sanıp karşısındakini ezen bazı insanlar var onlar unutuyorlar kendilerininde iki kolu iki bacağı bir kafası olduğunu kısacası hepimiz insanız kimseyi kınayıp alay etmeye hakkımız yok

kullanmayı bilse de bir insan neden bir foruma çok mutluyum çocukluyum diye konu açar ki onu anlamadım,
en azından 90 ların sonundan beri internet kullanıcısıyım hiç böyle bir forum başlığı ya da konu görmedim.
çocuk sahibi olmak bir ayrıcalık çünkü
üstün bir başarı
hayattaki en önemli şey

çocuk sahibi olamayanlar da dünyadaki en becerıksiz en ezik insanlar :D

Ben bu siteye dün üye oldum bugün bilmeden bir derdin mi var bölümüne evlatları mı nekadar sevdiğimi ve annelik kutsal kelimesini kullan digim için çok fazla eleştiri aldım burdaki çok uzun süredir üvey olan katılım cılardan eleştiri almak beni inanın çok üzdü .. Sizlere soruyorum sevdiğiniz insanın hatalarını yanlışlarını kalp kurmadan ifade etmek bukadar zor olmasa gerek ..yeni gelenlere bilgisi olmayanlara birazdaha iyi niyetli ve anlayışlı olmanızı istiyorum.. Alaycı asebi olmaya ne gerek var.. Yine tekrarlıyorum kendimi ifade edemediğim için ÖZÜRDILERIM ...
Özürlük bir durum yok, yenisiniz siteyi kullanmayı bilmiyorsunuz, konuyu yanlış yere açmışsınız, bilmeyen biri için bu normal bir durum, acemiliğiniz göz önünde bulundurulup ani çıkışlar yapılmamalıydı, asıl biz özür dileriz.

Hanımlar,
bile isteye her konusunu bdvye açanlar var, üye acemiymiş, biraz hoşgörülü olunabilirdi değil mi?
Ayrıca sitede yasak konular hariç dileyen dilediği konuyu açabilir, hala konusuna eleştiri yapıyorsunuz karşınızdakinin niyetini bilmeden.

Çok teşekkür ederim beni fazlasıyla mutlu erdiniz o yazımı rica etsem silebilme şansınız varmı
Özürlük bir durum yok, yenisiniz siteyi kullanmayı bilmiyorsunuz, konuyu yanlış yere açmışsınız, bilmeyen biri için bu normal bir durum, acemiliğiniz göz önünde bulundurulup ani çıkışlar yapılmamalıydı, asıl biz özür dileriz.

Hanımlar,
bile isteye her konusunu bdvye açanlar var, üye acemiymiş, biraz hoşgörülü olunabilirdi değil mi?
Ayrıca sitede yasak konular hariç dileyen dilediği konuyu açabilir, hala konusuna eleştiri yapıyorsunuz karşınızdakinin niyetini bilmeden.

Çok teşekkür ederim beni fazlasıyla mutlu erdiniz o yazımı rica etsem silebilme şansınız varmı
Maalesef içerik silme yasaktır, çocuklarınızla ilgili konunuz daha uygun bir bölüme taşınmıştı zaten, bu sebeple açtığınız konu için üzülmenize gerek yok, aramıza hoşgeldiniz, biraz nahoş bir karşılama yapılmış size ama umuyorum bundan sonra çok daha güzel zaman geçireceksinizdir sitede.

Back
X