• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi hiçbirşeye veremiyorum

Empatii

Ol der ve olur;kün fe ye kün
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
291
187
103
Moralim Çok bozuk hergün sabah eşimin işe gitmesinden sonra içime attıklarım aklıma geliyor ağlıyorum ne yemek yapasım ne dışarı çıkasım ne kendime bakasım gelmiyor.eşimi seviyorum o da beni seviyor ama evlendiğimizden beri afedersiniz ama ilişkiye giremedik denedik ama sürekli.tam o ana geliyor kndimi kasıyorum istemsiz şekilde bnde onu mutlu etmek istiyorum kndimi hep suçlu hissediyorum.allah inancım olmasa namazlardaki huzur olmasa belki şimdiye kadar ne olurdu bana bilmiyorum Hamdolsun sağlığımız yerinde bazen kızıyorum kndime herkesin bir imtihanı var hatta daha ağır imtihanlar yaşayanlar var sabret bunda da vardır bir hayır diyorum . Ama böyle evlilik çok zor herbiri suçluluk duygusu kndimi işe yaramaz hissediyorum birsey yapmak istemiyor canım .Allah tan umut kesilmez bana Önerileriniz var mı ?

Moralim Çok bozuk hergün sabah eşimin işe gitmesinden sonra içime attıklarım aklıma geliyor ağlıyorum ne yemek yapasım ne dışarı çıkasım ne kendime bakasım gelmiyor.eşimi seviyorum o da beni seviyor ama evlendiğimizden beri afedersiniz ama ilişkiye giremedik denedik ama sürekli.tam o ana geliyor kndimi kasıyorum istemsiz şekilde bnde onu mutlu etmek istiyorum kndimi hep suçlu hissediyorum.allah inancım olmasa namazlardaki huzur olmasa belki şimdiye kadar ne olurdu bana bilmiyorum Hamdolsun sağlığımız yerinde bazen kızıyorum kndime herkesin bir imtihanı var hatta daha ağır imtihanlar yaşayanlar var sabret bunda da vardır bir hayır diyorum . Ama böyle evlilik çok zor herbiri suçluluk duygusu kndimi işe yaramaz hissediyorum birsey yapmak istemiyor canım .Allah tan umut kesilmez bana Önerileriniz var mı ?
muhtemelen vajinismus yasiosunuz. jinekologa gorunmenizde fayda var

Korktuğum için zaten vajinismusum
doktora gitmekten korkarsan diorm zaten. doktora gitmeden pek bi cozume ulasamazsin gibi gelio ama belli de olmaz bu forumda cok fazla ornekler var onlari bi oku birebir yasayanlara danis ama doktordan korkmana gerk yok zaten vajinismus oldugunu anladiginda oda alttan muayene icin zorlamaz

Yanı arkadaşında dediği için acilen doktor. Cinsel ilişkisiz bir evlilik olmaz bence eşiniz şuan katlanıyor olabilir ama onunda bazı ıhtıyacları var eger sizde gideremiyorsa dışarıya yönelebilir.

Haklısınız .sanırım zarım septalı ve operasyon geçirmem gerek bu da korkutuyor bni.oraya dokunamazken operasyon fikri bni kahrediyor

Yanı arkadaşında dediği için acilen doktor. Cinsel ilişkisiz bir evlilik olmaz bence eşiniz şuan katlanıyor olabilir ama onunda bazı ıhtıyacları var eger sizde gideremiyorsa dışarıya yönelebilir.
Yeni
Haklısınız .sanırım zarım septalı ve operasyon geçirmem gerek bu da korkutuyor bni.oraya dokunamazken operasyon fikri bni kahrediyor

Yeni
Valla ucunda eşinizi kaybetmek var . Kendi kendinizi korkutacağınıza doktorlara teslim olun. Allah yardımcınız olsun.

Valla ucunda eşinizi kaybetmek var . Kendi kendinizi korkutacağınıza doktorlara teslim olun. Allah yardımcınız olsun.
Amin canım ama bunu çekmeyen bilemezsen bunlar elimde olan Şeyler değil emin olun yoksa Dediğiniz herseyi bnde çok düşünüyorum

zarın septalı falan oldugunu nereden anladınız merak ettim.ilk denemede illaki biraz acı olur.şöyle dusun buna dayanamazsam cocuk nasıl doguracagım..ben bu sekilde ve parmak egzersiziyle yendim.5 gun surdu ama oldu en nihayetinde.tamamen psikolojik baska birsey değil.kendiniz asamazsanız tedavi olun

bız konusmustuk
ben sıze septalı zarımı genel anestezıyle cıkarttıgımı hatta vajnamında genısletıldıgını zaten uyusuk oldugu ıcın yada uyudugunuz ıcın hıc hıssetmedıgınızı kasarsanız hep acıyacagını rahat olursanız asacagınızı soylemıstım
hala doktora gıtmedıysenız evlılıgınıze en buyuk kotulugu sız yapmıs olursunuz
vajınısmus hastalarına doktorlar zaten sadece konusuyor veya zarına bakıyor okadar

Canım, bak ne güzel eşini seviyorsun; mutlu etmek istiyorsun. Bunu ağır bir imtihan olarak düşünme. Sen suçluluk duydukça eşine kendini veremeyeceksin. Önce bir jinekoloğa danış. Hiç korkma; valla ben artık erkek doktora bile gidiyorum. Benim çocuğum olmuyor. Eşim de sürekli şehir dışında. Keşke yanımda olsa diyorum hep. Vajinusmusu aşan binlerce kadın var ve inan hiç büyütülecek birşey değil. Bu sitede iyice bir dolaş, yazılanları oku..rahatla biraz. Eşini ne kadar sevdiğini düşün. Geceleri yalnız yatmanın ne kadar kötü birşey olduğunu düşün. Uyurken sık sık sarıl ona; kokusuna alışmaya çalış. Ön sevişmelerinizi uzatın. Hemen sonuca varmaya kalkmayın; valla açık açık yazıyorum bak iyice arsızlaştım :KK48:.

Back