- 13 Mart 2022
- 81
- -50
- 36
- 28
- Konu Sahibi halesss_97
Daha önce de yazmıştım buraya, işin kötüsü o mesajıma buradaki ilk ve tek mesajım diye başlamıştım. Hayatta verdiğim hiçbir kararın arkasında duramadığım gibi bunun arkasında da duramadım. Hayatım karar verip akamete uğramak üzerine kurulu zaten.
Neye elimi atsam kurutuyorum, hayatımda olumlu giden hiçbir şey yok.
Toplum beni sevmedi, bana karşı. Asla makbul görülmeyeceğimi biliyorum.
Eskiden tek etken dış görünüşüm sanardım, fazlasıymış.
Akranlarım hayat basamaklarını birer birer tırmanırken benim yaptığım tek şey youtube'da lüzumsuz videolarla ömür tüketmek.
Her gün beni utanç krizine sokan, geçmişte yaşadığım 4-5 olayı hatırlıyorum en az. Hiç mi güzel anısı olmaz insanın?
Ama sahi, zaten düzgün insan bu saatte internete mesaj mı yazar ki?!
Kendimi hiç sevmedim, toplumu da hiç sevmedim, dünyayı da hiç sevmedim. Keşke hiç doğmasaydım ama doğacaksam da başka biri olarak doğsaydım.
Laf salatası ile dolu, anlamlı gibi görünen ama saçma sapan bir metin oldu. Tam da bana yakışan...
Neye elimi atsam kurutuyorum, hayatımda olumlu giden hiçbir şey yok.
Toplum beni sevmedi, bana karşı. Asla makbul görülmeyeceğimi biliyorum.
Eskiden tek etken dış görünüşüm sanardım, fazlasıymış.
Akranlarım hayat basamaklarını birer birer tırmanırken benim yaptığım tek şey youtube'da lüzumsuz videolarla ömür tüketmek.
Her gün beni utanç krizine sokan, geçmişte yaşadığım 4-5 olayı hatırlıyorum en az. Hiç mi güzel anısı olmaz insanın?
Ama sahi, zaten düzgün insan bu saatte internete mesaj mı yazar ki?!
Kendimi hiç sevmedim, toplumu da hiç sevmedim, dünyayı da hiç sevmedim. Keşke hiç doğmasaydım ama doğacaksam da başka biri olarak doğsaydım.
Laf salatası ile dolu, anlamlı gibi görünen ama saçma sapan bir metin oldu. Tam da bana yakışan...