Kendimi hiç sevmiyorum.

halesss_97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2022
81
-50
36
28
Daha önce de yazmıştım buraya, işin kötüsü o mesajıma buradaki ilk ve tek mesajım diye başlamıştım. Hayatta verdiğim hiçbir kararın arkasında duramadığım gibi bunun arkasında da duramadım. Hayatım karar verip akamete uğramak üzerine kurulu zaten.

Neye elimi atsam kurutuyorum, hayatımda olumlu giden hiçbir şey yok.

Toplum beni sevmedi, bana karşı. Asla makbul görülmeyeceğimi biliyorum.

Eskiden tek etken dış görünüşüm sanardım, fazlasıymış.

Akranlarım hayat basamaklarını birer birer tırmanırken benim yaptığım tek şey youtube'da lüzumsuz videolarla ömür tüketmek.

Her gün beni utanç krizine sokan, geçmişte yaşadığım 4-5 olayı hatırlıyorum en az. Hiç mi güzel anısı olmaz insanın?

Ama sahi, zaten düzgün insan bu saatte internete mesaj mı yazar ki?!

Kendimi hiç sevmedim, toplumu da hiç sevmedim, dünyayı da hiç sevmedim. Keşke hiç doğmasaydım ama doğacaksam da başka biri olarak doğsaydım.

Laf salatası ile dolu, anlamlı gibi görünen ama saçma sapan bir metin oldu. Tam da bana yakışan...

Daha önce de yazmıştım buraya, işin kötüsü o mesajıma buradaki ilk ve tek mesajım diye başlamıştım. Hayatta verdiğim hiçbir kararın arkasında duramadığım gibi bunun arkasında da duramadım. Hayatım karar verip akamete uğramak üzerine kurulu zaten.

Akranlarım hayat basamaklarını birer birer tırmanırken benim yaptığım tek şey youtube'da lüzumsuz videolarla ömür tüketmek.

Her gün beni utanç krizine sokan, geçmişte yaşadığım 4-5 olayı hatırlıyorum en az. Hiç mi güzel anısı olmaz insanın?

Kendimi hiç sevmedim, toplumu da hiç sevmedim, dünyayı da hiç sevmedim. Keşke hiç doğmasaydım ama doğacaksam da başka biri olarak doğsaydım.

Laf salatası ile dolu, anlamlı gibi görünen ama saçma sapan bir metin oldu. Tam da bana yakışan...
Niçin bu kadar olumsuzsunuz , yapmayın böyle gerekli destek alıyor musunuz ? Bakın bizlerde burada konuşuyoruz yeri geliyor mutlu oluyoruz yeri geliyor üzülüyoruz hayat hiç kimseye kimselerin istediği kadar adil değil ki ama ya elimizdeki ile yetinip ya da daha güneşli günler için yol kat etmeye çalışıyoruz .bu kadar negatif bakmamaya çalışın yani ne söylesek size boş olabilir ama buraya bile yazmanız sizin de bir umut ışığı aramak için yazdığınız belirtiyor ,gerekli uzman desteği almaya çalışın . Umarım daha daha güzel olur sizin için herşey

Ailenizde değer görmemiş olabilir misiniz? Öz saygı , değer kendini sevme önce aileden başlıyor. Hayatınızın bu kadar olumsuz olabileceğinizi sanmıyorum. Muhakkak küçükte olsa güzel şeyler vardır

Çoğumuz iradesiz davranabiliyoruz, hele de tükenmişsek. Başkası bana kötü söz söylemeden ben kendimi yerden yere vurayım moduna girmişsiniz. Destek almanızı tavsiye ederim. Çok şey değişir. 🌺

Mutlaka hayatının bir dönüm noktası olacak kendini de hayatı da seveceksin ama bunun için oturup bekleme hicbisey sana durduğun yerde gelmez. İşin yoksa bir işe gir işin varsa kendine bir sosyal aktivite edin bir kurs bır hobi. İnsanlarla sosyal iletişim kur insanlar seni konuştukça tanıyıp sever. Dış görünüşünu sevmyorsan kilon varsa ver bir kuaför bı bakım hayatta duzelmeycek şey yok sen istersen ☺️ inan insanlar öyle dertler öyle acılar yaşıyorlar ki yasadgmz her güne şükretmek lazım elimz ayağmz tutuyorsa yaşamak güzel şey be kardeşim ☺️

Önceki konunuzu bilmiyorum o yüzden buna yorum yapacağım. Yaşınız nedir? Okuyor musunuz? Mesleğiniz var mı?

Dürüst olacağım, evet maalesef ülkemizde eğitim sistemi zor. Bir yarış mevcut. Bu yüzden zamanında eğitim hayatını değerlendirmeyen kişiler ilerde sorun yaşıyorlar.

Ancak şu da var ki hiçbir şey için geç değil. Mevcut durumunuza ah vah ederek günlerinizi geçirebilirsiniz, veya artık ayağa kalkıp harekete geçebilirsiniz.

Gerekirse profesyonel destek alın. Şartlarınızı önünüze koyun ve nerede hata yaptığınızı görün. Özeleştiri yapın ve hatalarınızı kabullenin. Sonra bunları düzeltmek için ne yapabilirim diye düşünün. Geçmişe haddinden fazla takılmak zararlıdır. Olan oldu. Hatalarınızdan ders çıkarıp yola devam etmek zorundasınız.

Ayrıca ben de bu saatte bu sitedeyim ama kendimi sizin gördüğünüz gibi görmüyorum. Yani öyle düşünmeyin. ❤️

Tabi ki düzgün insan bu saatte internete mesaj yazabilir.
Niye yerin dibine gömüyosunuz kendinizi ve hep kötü şeyler hatırlıyosunuz
Sebebi buhran içindesiniz belki terapi, belki ilaç desteğiyle mis gibi düzelicek.
Birinin sizi buradan çekip alması lazım.Siz birini beklemeyin tedaviye koşun.
D vitamininiz eksik olduğu için bile böyle olabilirsiniz biliyo musunuz?

Ne alaka ya, aha cevap yaziyoruz bu saate,düzgün insan değil miyiz?
Bence yarın 16'da mhrs'ye gir , açılan en yakın tarihli psikiyatriden randevu al. Belki de bilmemne hormonun düşüktür,ondan boylesindir

Akşam oturduğum yerden yamuk insan olduğumu öğrendim 😐 kendi halinde gariban bir insanım çoğumuz da öyleyiz it serseri değiliz ya. E siz de öyle değilsiniz belli. Kendinize haksızlık etmeyin. Hepimiz zor dönemlerden geçiyoruz. Topluma da bayılmıyoruz pekâlâ. Kimimiz kendiliğinden çaresini buluyor kimi de destekle başa çıkıyor. Eğer ruhsal açıdan kötü hissediyorsanız bir danışman yardımı almak iyi gelir belki. Kariyer konusuna değinmeyecegim, bunun için önce kendinize bakış açınızı değiştirmelisiniz.

Deli hücresine bir adım daha yaklasıyorsunuz haberiniz yok.
Destek hattına bağlayalım sizi lütfen.

Eğer zamanınız varsa giyin sporlarınizi çıkın dışarı ve saatlerce yürüyün isterseniz müzik takın kulağınıza bilmediğiniz farklı sokaklara girin yürüyün ayaklarınız aciyincaya kadar .eve gelince gece yatağa duser düşmez uyursunuz.bunu hergun yapin bir süre sonra hayata bakış açınız degisecek

Deli hücresine bir adım daha yaklasıyorsunuz haberiniz yok.
Destek hattına bağlayalım sizi lütfen.
Deliler özgün ve cesur ruhlu insanlardır, ben deli olamam. Benim hayatım milleti kıskanmakla, onlara özenmekle geçti. Korkaklıkla geçti. Karar verip caymayla geçti.

Dün açmıştım bu konuyu, tam tahmin ettiğim gibi kimse bir şey yazmamış. Anonim bir paylaşım sitesinde bile önemsenmeyen bir insanım ben :/ Hayatı sahne arkasındaki figuran olarak yaşamaya devam...

Eğer zamanınız varsa giyin sporlarınizi çıkın dışarı ve saatlerce yürüyün isterseniz müzik takın kulağınıza bilmediğiniz farklı sokaklara girin yürüyün ayaklarınız aciyincaya kadar .eve gelince gece yatağa duser düşmez uyursunuz.bunu hergun yapin bir süre sonra hayata bakış açınız degisecek
Çok yaptım yürüyüş, aksine daha kötü oldum. Yürüdükçe başka insanların bana düşmanca tavırları geldi aklıma sürekli...

Bu yaşlarda neden bu kadar karamsarsın ne yaşadın bu kadar :S isyan etme hiç bir zaman isyan kötü bir şey...

Ters çabayla hayatınızı mahvediyorsunuz. Toplumun sizi kabullenmesi kabullenmemesi niye bu kadar önemli. Sizden harika durumda milyarlarca insan sizden kötü durumda yine milyarlarca insan bulabilirsiniz. Bu dünyadaki herkes için bu geçerli. Ömrünüzü böyle düşünerek curuteceginize yapmak istediklerinize olmak istediklerinize odaklanmalisiniz. Üzerinizdeki enerjiyi bos seyler için harcamayin. Ayrica zaten istemeseniz de bir gün öleceksiniz hala bu hayattayken aldığınız nefesin kiymetini bilin. Toprağın altı nefesinin kiymetini bilmeyenlerle dolu. Lütfen kendinize kötü sözler empoze etmeyin. Kişisel gelişim kitapları okuyup bir psikoloğa gitmenizi tavsiye ediyorum. Siz hayatinizin pixellerini görüyorsunuz Yaratan tamamını. Sizin içinde çiçekler açacak, ömrünüze bahar gelecektir InsaAllah

Back
X