Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

Fizik tedaviye gitmenizi öneririm. Öykünüz probleminizin boyunla ilgili olduğunu düşündürüyor. Ama sadece aks düzleşmesi midir, stenoz (daralma), disk hernizi (fıtık) var mıdır? MR söyler size. Geçmiş olsun

miranda da yazmış...ben şu an aynı durumları yaşıyorum.tiroid hastasıyım zaten,kalp çarpıntım mide bulantım yorgunluk halsizlik tonla sıkıntım var..
demir eksikliği çok fazla bende..
tiroid ,kan değerleri bir de demir değerlerine baktırın mutlaka..hele mide kanaması geçirdiyseniz,demir eksikliği ihitmali çok yüksek..
geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim her gittiğimde doktora kan tahlilim oluyor ama sadece tek tüple..Sanırım çok kapsamlı olanlarıda var.Bu akşam hastaneye uğrayıp bir bakınayım en azından değerlerimde bir problem varmı görmüş olurum.

Göz numaram değiştiğinden aynı sorun bende de olmuştu.
Gözlük kullanıyorsan ondan kaynaklı olabilir.
Bende aşırı derecede yorgunluk ve konsantrasyon bozukluğu da olmuştu.

Selam canım göz doktoruna gitmen lazım. Gözlerinde sorun varsa bulanık gördüğün için baş dönmesi yapıyor olabilir
göz yorgunluğu, ekrana odaklanamama, ışığa karşı duyarlılık kısarak bakma bunlar göz hastalığı belirtisi Aynı şeyleri yaşadım fiziksel yorgunluğa gelince mevsimsel olabilir eczacıyım ben çok oluyor şu dönemlerde halsizlik var diye gelen. hepsi aynı sebepten değildir belkide. Bence sen önce göz doktoruna git

Sonuçla ilgili bilgi verir misiniz, doktorlar hangi teşhisi koydular? Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…